İSTANBUL JANDARMA TRAFİK YAKALAR

İstanbul İl Jandarma Komutanlı Silivri İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Timlerince 19 Mayıs 2015 günü Selimpaşa Mahallesinde trafik kontrol ve denetimi uygulaması yapılmıştır.

İSTANBUL JANDARMA TRAFİK YAKALAR

İSTANBUL JANDARMA TRAFİK YAKALAR

İstanbul İl Jandarma Komutanlı Silivri İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Timlerince  19 Mayıs 2015 günü Selimpaşa Mahallesinde trafik kontrol ve denetimi uygulaması  yapılmıştır.

Uygulama esnasında saat 18.30 sıralarında (06…) Plakalı Panelvan cinsi bir aracın uygulama noktasına yaklaştığı sırada Jandarma Trafik Timini fark etmesi üzerine geriye manevra yaparak kaçtığı ve araçtan bir poşetin atıldığı tespit edilmiştir.

Durumdan şüphelenen Jandarma Trafik Timi personelince yere atılan poşet olay mahallinde emniyet altına alınmış, kaçan araç takip edilerek bir müddet sonra araç ile birlikte (M.M) ve (S.M) isimli şahıslar yakalanmıştır.

Jandarma Trafik Timlerince durum Silivri İlçe Jandarma Komutanlığına bildirilmiş olup takviye olarak gönderilen Jandarma Asayiş Timleri ile Narkotik Unsurlar tarafından zanlıların atmış olduğu poşette yapılan incelemede (5636) adet Sentetik Tablet (ECSTASY) (yaklaşık piyasa değeri 25.000 EURO) ve 1 adet 9 mm çapında Baretta marka tabanca ile tabancaya ait mühimmat ele geçirilmiştir.

Silivri Cumhuriyet Başsavcılığının talimatlarıyla gözaltına alınan (M.M) ve (S.M) isimli şahısların sorgulamaları yapılmış ve haklarında “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti, Kullanmak için Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Bulundurmak” suçlarından düzenlenen suç dosyası ile birlikte 21 Mayıs 2015 günü adli makamlara sevk edilmiş olup çıkarıldıkları Mahkemece tutuklanarak Silivri Ceza İnfaz Kurumuna  teslim edilmiştir. 

İstanbul İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucu ile mücadeleye kararlılıkla devam edilmekte olup, 19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMINDA gençlerimize yönelik olarak kullanılacağı değerlendirilen bu tehdit bertaraf edilmiş olup ele geçirilen bu uyuşturucularla birlikte son bir yıl içerisinde yapılan operasyonlar sonucunda                (30 996 adet) sentetik tablet maddesi ele geçirilmiştir.

Yapılan araştırmalar neticesinde aynı olayla ilişkili olduğu tespit edilen (E.A) isimli şahsın yakalanması maksadıyla arama çalışmalarına devam edilmektedir.

 


Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2015, 18:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109