İSTANBUL'DA KAR YAĞIŞI BAŞLADI

İstanbul'da kar yağışı, Beylikdüzü'nde etkili oldu. Belediye ekipleri üstgeçitlerde tuzlama çalışması yaptı.

İSTANBUL'DA KAR YAĞIŞI BAŞLADI

 İSTANBUL'DA KAR YAĞIŞI BAŞLADI
 

İstanbul'da kar yağışı, Beylikdüzü'nde etkili oldu. Belediye ekipleri üstgeçitlerde tuzlama çalışması yaptı.
İstanbul'da Beylikdüzü, Büyükçekmece ve Silivri'de kar yağışı başladı. Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğünün İstanbul'un yüksek kesimlerinde yaptığı karla karışık yağmur uyarısının ardından, kentte ilk kar yağışı Beylikdüzü, Büyükçekmece ve Silivri bölgelerinde etkili oluyor. Büyükçekmece'de kar yağışının etkisiyle trafikte yoğunluk oluştu. Silivri'nin Çayırdere ve Alipaşa mevkisinde de etkili olan kar yağışı nedeniyle sürücüler kontrollü bir şekilde ilerliyor. 
 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) muğla escort 12 Aralık Çarşamba günü yayımladığı hava durumu bilgilerine göre Anadolu'nun birçok ilinde kar yağışı etkisini gösterirken, Marmara'nın doğusu ve Akdeniz'in kuzey kesimlerinin karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Öte yandan Ankara'da etkili olan kar yağışı ile birlikte yüksek kesimler beyaza büründü. Kar nedeniyle şehir içinde ulaşım yavaşladı. İstanbul'da da kar yağışı başladı. Kar yağışı şu sıralarda Beylikdüzü, Çatalca ve Silivri'de etkili oluyor. Büyükçekmece'den gelen son görüntü ise dikkat çekti... Yağışlı sistemin bugün akşam saatlerinden sonra İstanbul'u terk etmesi, cumadan itibaren de yeni ılık ve yağışlı sistemin etkili olması bekleniyor.
 
Büyükçekmece'de kar yağışının etkisiyle, görüş mesafesinin düşmesi üzerine D-100 kara yolunda trafik yoğunluğu yaşandı.
 
Silivri'nin Çayırdere ve Alipaşa mevkisinde de etkili olan kar yağışı nedeniyle sürücüler kontrollü bir şekilde ilerliyor.
 
Sabah saatlerinde yağmur şeklinde devam eden yağış, Arnavutköy ve İstanbul Havalimanı çevresinde havanın soğumasıyla yerini kara bıraktı.
 
Kar yağışı nedeniyle kara ve hava trafiğinde herhangi bir aksamaya olmazken, bölgede karla karışık yağmur etkisini sürdürüyor.
 
Kar nedeniyle kent beyaz örtüye bürünürken, şehir merkezinde de yer yer karla karışık yağmur görülüyor.

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2022, 22:59

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER