İstanbul'da Adalar için kısıtlama başladı

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Adalar için kısıtlama başladı, belgesi olmayan vapura binemedi

İstanbul'da Adalar için kısıtlama başladı
İstanbul'da Adalar için kısıtlama başladı

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Adalar için kısıtlama başladı, belgesi olmayan vapura binemedi

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Adalar için giriş-çıkış kısıtlaması başladı. Bostancı İskelesi'nde bekleyen görevliler çalışma ve ikametgah belgesi bulunmayan vatandaşların vapura binmesine izin vermedi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Adalar için alınan kısıtlama kararı bugün itibarıyla uygulanmaya başladı. 31 Mayıs 2020 Pazar günü saat 24.00'a kadar belirlenen istisnalar dışında Adalar'a giriş ve çıkış yapılamayacak.

Sabah saatlerinde bazı vatandaşların Bostancı İskelesi'nden adalara gidecek olan vapura binmek için iskeleye geldiği görüldü. İskelede bekleyen Şehir Hatları görevlileri adalara gitmek isteyen vatandaşların çalışma ve ikametgah belgeleri olup olmadığını kontrol etti.

Belgelerini gösteren kişiler vapura binerken, belirlenen istisnalar kapsamında belgesi bulunmayan kişilerin vapuruna binmesine izin verilmedi. 

Günübirlik ziyaretçilerin adalara gezmeye gitmesinin önüne geçilmesi için alınan kısıtlama kararı sonrası bu sabah Bostancı'dan Kınalıada, Burgazada, Heybeliada ve Büyükada seferini yapan vapurda, koltukların büyük bir bölümünün boş olduğu görüldü.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER