İBB’DEN BM’NİN AKTİVİZM KAMPANYASINA DESTEK

BM’nin kadına yönelik şiddeti sonlandırmak amacıyla dünya çapında gerçekleştirdiği 16 Günlük aktivizm kampanyası kapanış toplantısı, yarın Kız Kulesi’nde yapılacak.

İBB’DEN BM’NİN AKTİVİZM KAMPANYASINA DESTEK
 İBB’DEN BM’NİN AKTİVİZM KAMPANYASINA DESTEK

BM’nin kadına yönelik şiddeti sonlandırmak amacıyla dünya çapında gerçekleştirdiği 16 Günlük aktivizm kampanyası kapanış toplantısı, yarın Kız Kulesi’nde yapılacak. Toplantıya İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Birleşmiş Milletler Kadın Birimi (UN Women) Avrupa ve Orta Asya Bölge Direktörü ve Türkiye Temsilcisi Alia El-Yassir de katılacak.

Birleşmiş Milletler Kadın Birimi’nin (UN Women) dünya çapında gerçekleştirdiği “Kadına Yönelik Şiddeti Sona Erdirmek İçin Birleşin - 16 Günlük Aktivizm Kampanyası" çerçevesinde tüm dünyada düzenlenen etkinliklere, İstanbul Büyükşehir Belediyesi de katıldı. İBB, 25 Kasım'dan 10 Aralık tarihine kadar süren kampanya boyunca, Galata Kulesi, Kız Kulesi, Bozdoğan Kemeri, Tekfur Sarayı, Hidiv Kasrı, UCLG Binası, Haliç Metro Köprüsü ile İBB hizmet binalarının tamamını, kampanyanın rengi olan turuncu ile aydınlattı.

BAŞKAN İMAMOĞLU KATILACAK

16 günlük aktivizm kampanyasının 9 Aralık'ta Kız Kulesi'nde yapılacak kapanış törenine İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, BM Kadın Birimi, Avrupa ve Orta Asya Bölge Direktörü ve Türkiye Temsilcisi Alia El-Yassir ile BM Kadın Birimi Türkiye Ülke Direktörü Asya Varbanova da katılım gösterecek. Törende İmamoğlu, İBB’nin kadınlara yönelik hayata geçireceği projelerden bahsedecek.

PROGRAM BİLGİSİ:

Tarih: 9 Aralık 2019 Pazartesi

Saat: 19.00- Gazetecilerin Kabataş ve Üsküdar İskeleleri’nden Kız Kulesi’ne transferi

19.30-20.00 Kokteyl

21.00- Su ve ışık gösterileri

Yer: Kız kulesi

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109