İBB’DE 9 FARKLI KADRODA PERSONEL ALIMI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyonlarda personel alımı yapacağını ilan etti.

İBB’DE 9 FARKLI KADRODA PERSONEL ALIMI
 İBB’DE 9 FARKLI KADRODA PERSONEL ALIMI
İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyonlarda personel alımı yapacağını ilan etti. Alımlar en az ilköğretim mezunu kapsamında yapılacak.

İBB 9 farklı kadroya personel alımı yapacak. Başvurular 7 Kasım 2019 itibari ile başladı.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 9 farklı kadro için adaylardan farklı nitelikler talep edecek. Ancak adaylardan aranan genel nitelikler ise, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, İlköğretim, Lise, Ön Lisans veya Lisans mezunu olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak gibi gene nitelikler aranacak.

 ADAYLARDAN ARANAN ÖZEL ŞARTLAR:

Pozisyonuna göre adaylardan aranan özel nitelikler:

Hasta Bakıcı ve Bakım Personeli: Tercihen Hasta ve Yaşlı Bakımı Sertifikasına sahip, Ataşehir ve çevre ilçelerinde ikamet eden.

 
Kuaför: Kuaförlük belgesine sahip ve deneyimli, Tercihen B Sınıfı ehliyete sahip , Avrupa Yakası için; Beyoğlu ve çevre ilçelerinde ikamet eden, Anadolu Yakası için; Kadıköy ve çevre ilçelerinde ikamet eden adaylar alınacak.

Özel Eğitim Eğitmeni: Üniversitelerin Özel Eğitim Alan Öğretmenliği bölümlerinden mezun, İstanbul Anadolu Yakası için; Beyoğlu, Bağcılar, Bayrampaşa, Esenyurt ,Fatih,Sultangazi ve çevre ilçelerinde ikamet eden, İstanbul Anadolu Yakası için; Ümraniye, Kadıköy, Sancaktepe ,Sultanbeyli, Şile ve çevre ilçelerinde ikamet eden.

Yardımcı Personel: Avrupa Yakası için; Kasımpaşa ve çevre ilçelerinde ikamet eden, Anadolu Yakası için; Ümraniye, Şile ve çevre ilçelerinde ikamet eden.

Uzman Psikolog: Üniversitelerin lisans düzeyindeki Psikoloji bölümlerinden mezun, İstanbul Yakası’nda ikamet eden.

Binek Araç Şoförü: En az lise mezunu, B sınıfı sürücü ehliyetine sahip ve en az 3 yıldır aktif olarak araç kullanabilen.

Şoför: B sınıfı sürücü ehliyetine sahip ve aktif olarak araç kullanabilen, SRC ve Psikoteknik belgelerine sahip,  İstanbul Avrupa Yakası için; Avcılar, Beylikdüzü, Esenyurt, Küçükçekmece , Eyüp, Alibeyköy, Kağıthane, Gaziosmanpaşa, Sultangazi, Şişli ve çevre ilçelerinde ikamet eden, Anadolu Yakası için; Kartal, Maltepe ve çevre ilçelerinde ikamet eden.

Engelli İşçi: %40 ve üzeri engelli raporuna sahip,İstanbul Avrupa Yakası için; Büyükçekmece ve çevre ilçelerinde ikamet eden, İstanbul Anadolu Yakası için; Ümraniye ve çevre ilçelerinde ikamet eden.

İşçi: İstanbul Avrupa Yakası için; Büyükçekmece ve çevre ilçelerinde ikamet eden, İstanbul Anadolu Yakası için; Ümraniye ve çevre ilçelerinde ikamet eden.

BAŞVURULAR:

İstanbul Büyükşehir Belediyesine personel alımı başvuruları Elektronik ortamda İBB kariyer adresi üzerinden yapılacaktır. Söz konusu yukarıdaki pozisyonlar için ilanlar 7 kasım 2019 tarihi ile yayımlanmış ve başvuru süreci başlamıştır. Adaylara başvuru için 10 günlük süre verilmiş olup adaylar başvurularını en geç 17 Kasım 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir.


İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109