İBB TRAFİK KONTROL ÇAĞRI MERKEZİ

44 44 154 numaralı telefondan 7/24 anlık trafik durum bilgisi 15 TV ve 36 Radyo kanalı ile günde ortalama 75 kez canlı bağlantı Günlük, ortalama 3000 adet çağrı yanıtlama Trafik arızaları ve kaza bilgilerinin ilgili birimlere aktarılması Değişken Mesaj Sistemine (DMS) bilgi girişi

İBB TRAFİK KONTROL ÇAĞRI MERKEZİ

Trafik Kontrol Merkezi bünyesinde yer alan çağrı merkezi; sürücü ve yolcuların bilgilendirilerek, seyahatlerine rehberlik edilmesi amacı ile hizmet vermektedir. Kent içi yolculuk esnasında veya yolculuk öncesinde çağrı merkezinden alınan anlık yol durum bilgileri ile sürücü ve yolcular seyahatlerini planlamakta ve kendilerine sunulan alternatif güzergahları kullanabilmektedirler.

Trafik Kontrol Merkezi Yayın Odasında ise; özellikle trafiğin yoğun olduğu sabah ve akşam saatlerinde, canlı bağlantı yoluyla birçok radyo ve televizyon kanalına trafik ve yol durumu ile ilgili yayın yapılmaktadır.

44 44 154
   
Alan kodu kullanmadan arayabileceğiniz Çağrı Merkezi 7 gün 24 saat hizmetinizde...

Trafik Kontrol Çağrı Merkezi aramalarınız, kullandığınız telefon (hat) türüne göre tarife içi olarak ücretlendirilmektedir. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Trafik Kontrol Çağrı Merkezi hizmeti için ayrıca bir ücret talep etmemektedir. Cep telefonlarınızdan çağrı merkezimizi alan kodu çevirmeden şebeke içi görüşme olarak arayabilirsiniz.

İBB TRAFİK KONTROL MERKEZİ İÇİN TIKLA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER