İBB, ÇOCUK FESTİVALİ İLE 23 NİSAN’I KUTLUYOR

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, İstanbul Çocuk Festivali ile kutluyor.

İBB, ÇOCUK FESTİVALİ İLE 23 NİSAN’I KUTLUYOR
İBB, ÇOCUK FESTİVALİ İLE 23 NİSAN’I KUTLUYOR

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, İstanbul Çocuk Festivali ile kutluyor. Cumhuriyetin kurucusu Atatürk’ün Türk çocuklarına bayram olarak armağan ettiği bugün; İstanbul’da düzenlenecek etkinliklerle sevinç, coşku ve heyecanla yaşanacak.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı düzenleyeceği Çocuk Festivali ile kutlayacak. Dünyada ilk ve tek olarak çocuklara hediye edilen bu değerli günde İstanbul Büyükşehir Belediyesi, çocuklar için çok renkli ve eğlenceli bir festival düzenliyor. Avrupa’nın en büyük yaşam, spor ve eğlence merkezi olan Maltepe Sahili Etkinlik Alanı’nda düzenlenecek Çocuk Festivali 2 gün bOyunca sürecek. Ayrıca Miniatürk ve Avcılar’da oluşturulan etkinlik alanlarında çocuklar için çeşitli programlar düzenlenecek.
MALTEPE SAHİLİ’NDE İKİ GÜN ARALIKSIZ EĞLENCE
23 Nisan ve 24 Nisan tarihlerinde Maltepe Sahili’nde yapılacak sahne etkinlikleri kapsamında; Cambaz Mithat Gösterisi, Jonglör Gösterisi, Çocuk Şarkıları Orkestrası, İllüzyonist Gösterisi ve Çaydanlık - Tiyatral Jonglörlük Gösterisi ile Şener Kaya Tek Kişilik Gösteri İstanbulluların karşısında olacak.
MİNİATÜRK’TE NEŞE DOLU BİR GÜN
23 Nisan’da Miniatürk’te düzenlenen etkinlikler kapsamında; Perküsyon Show, Genco Gürcay Sihir Gösterisi, Çocuk Tiyatrosu / Nasrettin Hoca, basketbol Show, Kukla Gösterisi, Pantomim Gösterisi ve Maskot Mehteran gösterileri ile çocuklar bayramlarını dolu dolu kutlayacak. Ayrıca alan etkinlikleri ve alandaki oyun grupları kapsamında Palyaço Orkestrası, Animasyonlar & Animatörler, Ritim Atölyesi. Alice Harikalar Diyarı Animasyon Karakterler. Tahta Bacak, Maskot Mehteran Sevimli Tavşan Kaydırak, Hayvanlar Alemi, Sevimli Tır, Tiger, Dev Palyaço Kaydırak, Sihirli Kale de çocuklar için hazır bulunacak.
AVCILAR, ÇOCUK ŞENLİĞİ’NE HAZIR
Avcılar’da düzenlenen etkinlikler kapsamında; Avcılar Sahili İDO İskelesi Yanı Etkinlik Alanı’nda Volkan Tunç Sihir Gösterisi, Mehmet Orak / Muhammed Öz Akrobasi, Çocuk Tiyatrosu / Külkedisi, Jonglör Gösterileri ve Bando Gösterileri sergilenecek. Ayrıca çocuklar için Sihirli Kale, Dekatlon, Horoz Kaydırak, Ortanca Palyaço Kaydırak, Western Salon, Korsan Gemisi gibi çeşitli alan etkinlikleri ve oyun grupları yer alacak.
ÇOCUKLARA ÖZEL “ÇOCUK TRENLERİ”
23 Nisan kutlamaları çerçevesinde İstanbul ulaşım, metro ve tramvaylarda özel olarak hazırlanan “Çocuk Trenleri” seferleri yapacak. Etkinlik çerçevesinde palyaçolar araçlarda çocukları eğlendirecek ve ikramlarda bulunacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER