İBB AK Parti Gurubu şampiyonları ağırladı

İBB AK Parti Gurup Başkanı Abubekir Taşyürek’in öncülüğünde karşılanan İBB Spor Kulübü Judo Takımı bay ve bayan sporcuları meclis üyeleri tarafından alkışlanarak tebrik edildi.

İBB AK Parti Gurubu şampiyonları ağırladı
İBB AK Parti Gurubu şampiyonları ağırladı

İBB AK Parti gurubu önemli misafirleri ağırladı. Gurup Başkanı Abubekir Taşyürek’in öncülüğünde karşılanan İBB Spor Kulübü Judo Takımı bay ve bayan sporcuları meclis üyeleri tarafından alkışlanarak tebrik edildi.

İBB Judo takımı, Bursa’da yapılan Judo Süper Lig finallerinde Erkek ve Bayan takımları başarılı bir performans ortaya koyarak her iki kulvarda da Türkiye Şampiyonu olmayı başardı. 2014 Yılı Türkiye judo şampiyonu olan İBB Spor Kulübü Judo Takımı, antrenör Haldun Esemgil ile bay ve bayan sporcuları İBB AK Parti Gurubunu ziyaret etti.

İBB Spor Kulübü Judo Takımı bay ve bayan sporcularının ziyaretinde konuşan İBB AK Parti Grup Başkan Vekili Abubekir Taşyürek, judo takımı antrenörünün mili takım antrenörü de olduğunu belirterek, bay ve bayan judo takımı sporcularını ve hocalarını şahsı ve AK Partili meclis üyeleri adına tebrik etti.

İBB Spor Kulübü Judo Takımının aynı zamanda Judo Olimpik Takımını da oluşturduğunu belirten Abubekir Taşyürek, bay ve bayan Judo Takımı'ndan olimpiyatlarda da aynı başarıyı beklediklerini söyledi.


Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2015, 14:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109