GÜVEN TABLDOT YEMEK CATERİNG HİZMETLERİ

GÜVEN TABLDOT YEMEK CATERİNG HİZMETLERİ

GÜVEN TABLDOT YEMEK CATERİNG HİZMETLERİ
Güven Tabldot standartlara uygun üretim yapmak için yasal olan üretim izin belgelerine sahiptir. Günlük kalori ihtiyacını dikkate alarak hazırlamış olduğumuz lezzetli mönüler Güven Tabldot profesyonel ekibinin titiz çalışmaları sonucu sizlere ulaşmaktadır.

İnternet üzerinden canlı olarak izleyebileceğiniz, günlük 5000 kişilik yemek üretimi kapasiteli, Son teknolojilerle donatılmış Güven Tabldot mutfağında Besin kaybını önleyen ve yağ miktarını minimuma indiren programlanabilir konveksiyonlu fırınlarla yemeklere farklı lezzetler katılmaktadır. Yemeklerimizde Kullandığımız Etler İslami usullere uygun kesilmektedir.

1994 yılında, İstanbul Güztepe Oto Sanayisinde lokanta ve yerinde tabldot hizmeti ile ticaret hayatına başladık. İki yıl gibi kısa bir sürede kapasite arttırımına gittik, 1996 yılında aynı cadde üzerinde Güven Tabldot Yemek ve Gıda Ürünleri Ltd. Şti. adı altında açtığımız yeni şube ile catering hizmetine başladık. Müşteri portfüyümüzün sürekli genişlemesiyle büyüyen Firmamız ; 2002 yılında artan talep üzerine, daha kaliteli hizmet verebilmek için açılışını gerçekleştirdiğimiz Ferhatpaşa'da bulunan kendi binamızda yeni tesisimizi hayata geçirdik. Hijyen ve kaliteli hizmetten üdün vermemek için üretiminin her aşaması Gıda Mühendislerimizin kontrolündedir.
www.guventabldot.com

GÜVEN TABLDOT YEMEK VE GIDA ÜRÜNLERİ LTD.ŞTİ.
Ferhatpaşa Mahallesi, Ferhatpaşa Caddesi, G-20 Sokak NO:33 ATAŞEHİR / İSTANBUL / TÜRKİYE
Mail : [email protected] - MSN : [email protected]
Telefon : 0216 471 84 28   
Fax : 0216 471 84 29   
Gsm 1 : 0541 553 52 80   
Gsm 2 : 0541 553 52 83

Güven Tabldot LTD. ŞTİ., standartlara uygun üretim yapmak için yasal olan üretim izin belgelerine sahiptir.
Günlük kalori ihtiyacını dikkate alarak hazırlamış olduğumuz lezzetli menüler Güven Tabldot'un profesyonel ekibinin titiz çalışmaları sonucu sizlere ulaşmaktadır.
İnternet üzerinden canlı olarak izleyebileceğiniz, Günlük 5000 kişilik yemek üretimi kapasiteli, Son teknolojilerle donatılmış Güven Tabldot mutfağında; Besin kaybını ünleyen ve yağ miktarını minimuma indiren programlanabilir konveksiyonlu fırınlarla yemeklere farklı lezzetler katılmaktadır.
Günlük taze olarak halden alınan sebze ve meyveler, 2 - 4° deki soğuk hava depomuzda muhafaza edilmektedir.
Aylık münüler doğrultusunda alınan kuru gıdalar, depomuzda 14 - 18° deki muhafaza edilmektedir.
İslami usullere uygun olarak, veteriner hekimler kontrolünde kesimi yapılıp; karkas halinde günlük olarak alınan kırmızı ve beyaz etler, -3° deki soğuk hava deposunda muhafaza edilmektedir.
İlk giren ilk çıkar prensibi uygulanan tüm depolarımız, hijyen programları çerçevesinde Günlük, haftalık sanitasyon işlemlerine tabi tutulmakta; periyodik olarak uzman ekipler tarafından ilaçlanmaktadır.
Uzman sevkiyat kadromuz ve araç filomuzla, İstanbul'un her noktasına zamanında ve sağlık koşullarına uygun bir şekilde hizmet gütürmekteyiz.

GÜVEN TABLDOT olarak amacımız; sağlıklı ve lezzetli yemekler üretip, müşterilerimiz talepleri doğrultusunda hizmet sunarak, müşteri memnuniyetini maksimize etmek, müşteri odaklı üretim ve hizmet anlayışıyla, toplu yemek üretimi sektöründe iddialı bir model olarak varlığını sürdürerek, pazar payımızı ve rekabet gücümüzü artırmaktır

Dinamik, yaratıcı, yenilenmeye açık, insana ve çevreye saygılı, dayanışmacı bir ekip ruhuna sahip, toplumda güvenilir ve saygın bir isim olmayı önemseyen bir anlayışla kurumsal kalitemizi maksimum seviyeye çıkarmak, oluşturduğumuz değerleri korumak ve geliştirmek başlıca hedefimizdir. Kalite politikamızın kusursuz bir şekilde yürütülmesi ve geliştirilmesi tüm GÜVEN TABLDOT çalışanlarının sorumluluğu ve asli görevidir.

BAKLİYATLAR, ORKİDE MISIRÖZÜ YAĞI, ORKİDE MISIRÖZÜ YAĞI, YONCA DOMATES SALÇASI, ASYA UN, BALDO PİRİNÇ, BALDO PİRİNÇ, GENEL GÖRÜNÜM, YONCA TÜRLÜ TURŞU, BALDO PİRİNÇ, FİLİZ MAKARNA, SEBZELER, MUTFAK GENEL GÖRÜNÜM, MUTFAK GENEL GÖRÜNÜM, MUTFAK GENEL GÖRÜNÜM, MUTFAK GENEL GÖRÜNÜM, MUTFAK GENEL GÖRÜNÜM, MUTFAK GENEL GÖRÜNÜM, TALDOT YEMEĞİ DAĞITIMI, TALDOT YEMEĞİ DAĞITIMI, TALDOT YEMEĞİ DAĞITIMI, TALDOT YEMEĞİ DAĞITIMI, TALDOT YEMEĞİ DAĞITIMI, TALDOT YEMEĞİ DAĞITIMI, TALDOT YEMEĞİ DAĞITIMI, THERMOBOXLAR, THERMOBOXLAR, THERMOBOXLAR, SERVİS ARACI, YEMEK KARAVANALARI, YEMEKKARAVANALARI PAKETLEMESİ, SERVİS ARAÇLARI, SEVKİYAT AŞAMASI, SEVKİYAT AŞAMASI, SEVKİYAT AŞAMASI, SEVKİYAT AŞAMASI, THERMOBOXLAR, TALDOT YEMEĞİ DAĞITIMI, GÜL BÖREĞİ YAPIMI, MUTFAK GENEL GÖRÜNÜM, Zeytin Yağlı Yaprak Sarma , Biber Dolma, Fırında Tavuk But, Yumurtalı Ispanak, Garnili Fırın Baget, Etli Taze Fasülye, Bahçivan Köfte, Karnıyarık, Paşa Kebabı, Yaprak Sarma, Sebzeli Misket Köfte, Izgara Köfte, Mevsim Türlü Yemeği, Sosyete Tavuğu, Etli Bezelye, Güven Usulü Güveç, Şakşuka, Karışık Kızartma, Mantarlı Tavuk Sote, Mercimek Çorbası, Tel Şehriye Çorbası, Soğuk Ayran Çorbası, Kaşarlı Domates Çorbası, Tarhana Çorbası, Ezogelin Çorbası, Yayla Çorbası, Arpa Şehriye Çorbası, Patlıcan Musakka, Kağıt Kebabı, Kaşarlı Köfte, Tavuk Schinitzel, Izgara Tavuk, Tavuk Kavurma, Peynirli Tepsi Böreği, Havuçlu Pirinç Pilavı, Şehriyeli Pirinç Pilavı, Mantarlı Makarna, Nohutlu Pirinç Pilavı, Zeytinyağlı Barbunya, Soslu Makarna, Mısırlı Pirinç Pilavı, Ispanaklı Tepsi Böreği, Sade Pirinç Pilavı, Fırında Peynirli Makarna, Sebzeli Makarna, Yoğurt, Ayran, Salata, Şöbiyet, Cacık, Meyve, Krem Şokella, Meyve Suyu, Baklava, Tavuk Baget, Domatesli Pilav, Arnavut Ciğeri, Aşure, Bulgur Pilavı, Cevizli Kabak Tatlısı, Dana Haşlama, Domates Çorbası, Etli Nohut, Fırın Patates, Fırın Tavuk, Gül Böreği, İç Pilav, Ispanak, Kabak Dolması, Kadayıf Tatlısı, Kanat Izgara, Karışık Turşu, Karnabahar, Kemalpaşa Tatlısı, İzmir Köfte, Komposto, Kuru Fasülye, Terbiyeli Köfte, Piliç Döner, Revani Tatlısı, Tulumba Tatlısı, Şekerpare Tatlısı, Tavuk Döner, Tavuk Sote, Tavuksuyu Çorba, Taze Fasülye, Tepsi Böreği, Türlü, Püreli Taskebabı, Et Kavurma, Et Döner, Etli Güveç, Tavuk şaşık, Ankara_Tava, Bahçe_salatası, Şiş_Köfte, Fırın sütlaç, Tavuk_şiş, Kadınbudu köfte, Su Böreği, Beykoz kebap, sebzeli pilav, patlıcan dolma, cordon bleu, Lahana sarma, Mantarlı Et Sote, Rosto Köfte, Mezgit Schnitzel, Tavuk pirzola, sebze ezme çorba, hindi kavurma, Özel yemek, ekmek-arası döner, et döner, zerde,



ileri son

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109