Evlenen Pendikli çiftlere mutlu haber

Evlenen Pendikli çiftlere mutlu haber

Evlenen Pendikli çiftlere mutlu haber
Evlenen Pendikli çiftlere mutlu haber
Pendik Belediyesi evlenecek çiftler için ücretsiz fotoğraf ve kamera hizmeti ile ihtiyaç sahibi çiftlere yönelik ‘ücretsiz gelinlik’ uygulamasını başlatıyor.

Pendik Belediyesi, Yunus Emre Kültür Merkezi’nde hayatlarını birleştiren çiftlere yeni yılla birlikte ücretsiz fotoğraf ve kamera hizmetini başlatıyor. Birinci sınıf dekorasyona sahip kültür merkezinde evlenecek çiftlerin nikâh törenleri, tam donanımlı fotoğraf ve kamera sistemleriyle, yüksek kalitede kaydedilerek kendilerine ücretsiz teslim edilecek.

Yenilenen gelinlikler ihtiyaç sahibi çiftlere verilecek

Ücretsiz fotoğraf ve kamera servisinin yanı sıra maddi durumu yetersiz çiftlere yönelik yeni bir uygulama daha hizmete giriyor. Pendik Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek uygulamada kullanılmış gelinlikler toplanacak. Hayırseverlerden toplanan gelinlikler, temizleme işleminin ardından elden geçirilecek ve yeni, kullanıma uygun hale getirilmelerinin ardından ihtiyaç sahibi çiftlere ücretsiz verilecek. Yeni yılla birlikte başlayacak hizmeti değerlendiren Belediye Başkanı Salih Kenan Şahin, ücretsiz gelinlik talebinde bulunan çiftlerin isimlerinin gizli tutulacağını da belirterek; “Ücretsiz fotoğraf, kamera servisi ve gelinlik hizmetiyle çiftlerin ve yakınlarının mutluluklarına katkıda bulunmak istedik” şeklinde konuştu.
 

Fotoğraf başına 10 TL isteniyordu

Özellikle İstanbul’da bazı nikâh salonlarında sadece fotoğraf başına istenen ücretin 10 TL’ye  kadar çıkması yalnızca evlenen çiftleri değil yakınlarını da zor durumda bırakabiliyordu. Bu arada yapılacak uygulamanın diğer belediyelerce de örnek alınacağı ifade ediliyor.
   
Bundan sonra evlenen çiftlerin nikahları tam donanımlı fotoğraf ve kamera sistemleriyle, yüksek kalitede kaydedilerek kendilerine ücretsiz teslim edilecek.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER