EŞRAF OSMANLI VE TÜRK MUTFAĞI

Geleneksel yöntemlerle odun ateşinde pişirilen Osmanlı ve Türk yemekleri ile hizmetinizde, Lezzet sizin için önemliyse, EŞRAF OSMANLI VE TÜRK MUTFAĞI Tarihi Lezzetlerin buluşma noktası

EŞRAF OSMANLI VE TÜRK MUTFAĞI
EŞRAF OSMANLI VE TÜRK MUTFAĞI

Tarihi Lezzetlerin buluşma noktası

Geleneksel yöntemlerle odun ateşinde pişirilen Osmanlı ve Türk yemekleri ile hizmetinizde, Lezzet sizin için önemliyse, EŞRAF OSMANLI VE TÜRK MUTFAĞI Tarihi Lezzetlerin buluşma noktası

600 m2 alana kurulu olan Eşraf, 50 ‘ yi aşkın güler yüzlü ekibi ile 24 saat hizmet verebilme kapasitesinin yanı sıra aynı anda 250 kişiye servis yapabilmektedir. Tecrübeli ressam ve iç mimarlar ile birlikte hareket ederek Osmanlı ve Türk esintilerinin hakim olduğu bir mekan dekorasyonu hazırlayan Eşraf, 2 milyon $ ‘ ın üzerinde yatırım maliyetine sahiptir. Osmanlı döneminin muhteşem ihtişamını günümüze taşıyan Eşraf, özel tasarım mobilyaları, altın varaklı işlemeleri, ortamın ambiyansını yansıtan aydınlatmaları ve dekor ürünleri ile konuklarını tamamen farklı bir atmosferde ağırlayacak.

En doğalı Eşraf' ta…

Yemek yemeyi bir sanat olarak görüyorsanız, Osmanlı tarihinin yemek kültürünü, yemek tariflerini merak ediyorsanız, sağlıklı beslenmek istiyorsanız, Damak tadında önem veriyorsanız, şifalı çorba tariflerini kuvvet şuruplarını, Dirlik hoşaflarını, divan tatlılarını, Sarayın bu gözde reçetelerini merak ediyorsanız, Sultanların, Padişahların tercih ettiği lezzetleri sizde tatmak istiyorsanız..!

Mutfağında tamamen doğal ürünleri tercih eden Eşraf, Anadolu'nun özenle seçilmiş besinlerini yerinde inceleyerek mutfağına taşıdı. Deneyimli ustaların gözetiminde mutfak ekibiyle misafirlerine natural lezzetler sunan ve doğal lezzet kültürünü benimseyen Eşraf, zeytinyağlarını taş ile öğütülen sistemden elde ederken, el yapımı köy tereyağlarını,  natural şarküteri ürünlerini, kullanacağı bütün et ve tavuk ürünlerini üreticiden direk temin etmektedir.

Osmanlı lezzetlerini sunumda olduğu kadar hazırlık aşamasında da yansıtan Eşraf, bütün yemeklerini ve hatta tatlılarını doğal gaz kullanmadan kuzinelerde odun ateşi ile pişiriyor. Bakır ve toprak tencerelerde hazırlanan yemekler tamamen doğal bir şekilde servis ediliyor.

Eşraf 'a bekliyoruz...




0 212 426 0 444
0 212 424 0 707
Şenlikköy Mahallesi Akasya Sokak No : 2 Florya İstanbul (Shell Tunç Petrol karşısı)


www.esraf.com.tr



Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2014, 11:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109