BEYAZ MASA’YA ULUSLARARASI ÖDÜL

İBB 153 Çağrı Merkezi, dünyanın en prestijli ödüllerinden Stevie Awards’ta “Aradığın An Çözüm Başlar”projesi ile bronz ödül almaya hak kazandı.

BEYAZ MASA’YA ULUSLARARASI ÖDÜL
 BEYAZ MASA’YA ULUSLARARASI ÖDÜL

İBB 153 Çağrı Merkezi, dünyanın en prestijli ödüllerinden Stevie Awards’ta “Aradığın An Çözüm Başlar”projesi ile bronz ödül almaya hak kazandı. Ödüller, 19 Ekim’de Avusturya’nın başkenti Viyana’da yapılacak organizasyonda verilecek.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Beyaz Masa ALO 153 Çağrı Merkezi hızlı ve etkin çalışmalarının neticesini almaya devam ediyor. İBB Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne bağlı hizmet veren Beyaz Masa ALO 153 Çağrı Merkezi, yılın müşteri hizmetleri birimi kategorisinde“Aradığın An Çözüm Başlar”projesi ile Stevie Awards’ta (International Business Awards) bronz ödül almaya hak kazandı.


Dünyanın farklı ülkelerinden binlerce firma ve kurum, en iyiler arasında yer almak için toplam on kategoride projelerini sundu. İBB 153 Çağrı Merkezi, küresel ölçekli rakiplerini geride bırakarak “Aradığın An Çözüm Başlar”projesi ile ödüle layık görüldü. Stevie Awards’ta derece elde edenlerin ödülleri, 19 Ekim 2019 tarihinde Viyana’da düzenlenecek tören ile sahiplerine verilecek.


İBB Halkla İlişkiler Müdürlüğü çalışmaları 2016 yılından bu yana her yıl Stevie Awards’ta farklı kategorilerde ödüle layık görülmüştü. Organizasyon, dünyanın en prestijli iş ödülleri programlarından biri olarak kabul ediliyor.


“ARADIĞIN AN ÇÖZÜM BAŞLAR” PROJESİ NEDİR?



“Aradığın An Çözüm Başlar” projesi, planlanan iletişim hedefleri doğrultusunda belirlenmiş hedef kitle ile projenin sosyal paydaşlarını etkileşime geçiren bir modeldir. Proje toplumsal kalkınma, çevresel etki ve kurumsal sosyal sorumluluk gibi kavramların geliştirilmesini amaçlamaktadır.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109