ADALAR NERON'U KISKIVRAK YAKALANDI.

ADALAR NERON'U KISKIVRAK YAKALANDI.

ADALAR NERON'U KISKIVRAK YAKALANDI.
ADALAR NERON'U KISKIVRAK YAKALANDI.

Heybeli ada'da önceki gece Belediye ye ait kamyona benzin dökerek yakmaya çalışan Can Kesikce polisin oparasyonu ile kaldığı balıkcı barınağında kıskıvrak yakalanı.

Ev ve işyerinden hırsızlık suçları ve uyuşturucu kulanmaktan sabıkalı olan Kesikce vatandaşların ihbarıyla yakalanarak gözaltına alındı.
Heybeli ada'da yıllardır esrarengiz şekilde yanan orman ve ahşap evlerin sanığı olarak 2006 yılında gözaltına alınan ve delil yetersizliği nedeniyle serbes kalan Can Kesikce isimli şahıs önceki gece adalar Belediyesine ait kamyona benzin dökerken vatandaşlar tarafından fark edildi . Kamyonu ateşe veremeden olayyerinden vatandaşların kovalaması sonucu kaçan Can Kesikci polisin sabaha karşı yaptığı oparasyonla Heybeli ada balıkcı barınağında uyurken yakalandı.

ADA HALKI RAHATLADI.

Son 5 Yıldır özellikle Heybeli ada da çıkan orman ve ahşap ev yangınlarının faili olduğu iddia edilen Can Kesikce son olarak benzin dökerek yakmaya çalıştığı Belediye ye ait kamyon'u gören vatandaşlar Can Kesikce'yi kovalamaları sonucu kayıplara karıştı ada polisine yapılan ihbar sonrası kamyonu benzin dökerek yakmaya çalıştığı iddia edilen ada neron'u balıkcı barnağında uyurken kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınan Kesikce uyuşturucu bağımlısı olduğu ev ve işyeri hırsızlıklarından cezaevinde yattığı belirlendi. 2006 yılında ise ada da üst üste esrarengiz bir şekilde yanan ahşap evler ve orman yangınları nedeniyle şüpheli olarak gözaltına alınmış ve delil yetersizliğinden savcılık tarafından serbes bırakıldığı tespit edildi.

Zanlı karakoldaki işlemlerden sonra tutuklanma talebiyle adliyeye sevkedildi. Adliyeye çıkartılan neron adalar adliyesi tarafından tutuklanarak maltepe cezaevine koyuldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER