NEW YORK'TA 'UFO' PANİĞİ

NEW YORK'TA 'UFO' PANİĞİ

NEW YORK'TA 'UFO' PANİĞİ
NEW YORK'TA 'UFO' PANİĞİ
Manhattan üstünde görülen dört beş parlak cismin ne olduğu hala belirsiz

New York'lular önceki gün adeta gökyüzüne kilitlendi. Manhattan üstünde görülen dört beş parlak cismin ne olduğu hala belirsiz.

Önceki gün New York'un Manhattan semalarında görülen bir grup parlak cisim büyük şaşkınlık yarattı; trafik durdu ve sokaklara dökülen binlerce göz gökyüzüne çevrildi. Polis ve Ulusal Havacılık Dairesinin telefonlarıysa yapılan binlerce aramayla adeta kilitlendi.

Kameralarına sarılan kalabalığın çekmiş olduğu fotoğraf ve videolar dünden bu yana paylaşım sitelerinde boy gösteriyor. Çekimlerde yerden yaklaşık 1500 metre yükseklikte bulunan bir grup parlak noktanın, adeta havada yüzmekte olduğu görülüyor.

Bilinmeyen cisimlerin görünmesinin ardından donakalan binlerce kişi bunları, uzun yıllardır tartışma konusu olan dünya dışı varlıkların cesur bir ziyareti olarak değerlendirme eğiliminde. Elbette bunun yanında, parlak cisimlerin balon veya uydu olabileceği yönünde daha gerçekçi yorumlar da çok.

Bir çok internet günlüğünde, emekli bir Birleşik Devletler Hava Kuvvetleri memuru olan Stanley Fulham'ın yayınlamış olduğu ve 13 Ekim tarihinde Dünya'nın belirli başlı şehirlerinde UFO görüleceğini öne süren kitap hatırlatılıyor.

Amerika Ulusal Havacılık Dairesi olanlara ilişkin olarak yaptığı araştırmada, normalin dışında herhangi bir veriye ulaşamadığını açıkladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER