Bu eve girmek yürek ister!

Bu eve girmek yürek ister!

Bu eve girmek yürek ister!
Alan ve Heather Hewitt çiftinin hayvanlara duyduğu büyük sevgi, evlerinin bir hayvanat bahçesine dönüşmesine neden olmuş.

Evde boa yılanından, tarantulalara, kemirgenlerden KOKARCAya kadar yok yok!

İngiltere'de yaşayan Alan ve Heather Hewitt çiftinin hayvanlara duyduğu büyük sevgi, evlerinin bir hayvanat bahçesine dönüşmesine neden olmuş. Çift, evlerinde tam 80 egzotik hayvan besliyor!

Evde, 20 yılan, 15 sürüngen, 25 memeli hayvan bulunuyor. Buna ek olarak kuşlar ve omurgasız hayvanlar var.

Kurtarılan kötü durumdaki egzotik hayvanlar için evlerini barınağa dönüştüren çift, halihazırda 35 farklı türe ev sahipliği yapıyor. Evde bulunan hayvanların türleri de sayısı da inanılmaz: İki monitör kertenkele, altı sakallı eşjder, dört boa yılanı, iki piton, iki dev kaplumbağa, bir ok kurbağası, dört tarantula, çeşitli kemirgenler, Afrika gri papağanı, iki mirket, iki rakun ve bir kokarca!

Çiftin evinde çocukları 17 yaşındaki Abigail, 15 yaşındaki Grace, 10 yaşındaki Edward için de ayrı odalar bulunuyor.

44 yaşındaki Alan, "80 hayvanla birlikte yaşamanın muazzam bir tecrübe olduğunu söylüyor. Çoğu ihmal edildiği ve insanlar onlara bakmayı bilmedikleri için burada. Ya da onlardan korkmaya başlayan sahiplerinden alındılar. Bu hayvanları polisten, insanlardan ve RSPCA'dan (hayvanlara eziyet edilmesini önlemek için çalışan dernek) aldık. Av ve avcıları ayırıyoruz. Ve ben daima nöbetteyim. Tarantulalar, yılanlar ya da akrepler tarafından sürekli sokuluyorum" diyor.

40 yaşındaki Heather da, "Edward akreplerleyken biraz geriliyorum" diye ekliyor.

Çift, yıllık maliyeti 20 bin sterlini (yaklaşık 50 bin TL) bulan barınaklarını bağışlarla çevirmeye çalışıyor ve dernek statüsü elde etmeyi amaçlıyorlar.

Hayvanlarla yaşamayı sevdiğini söyleyen Edward, "Eğer ödevimi yaparsam, babam 4 metrelik pitonu tutmama izin veriyor" diyor.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109