Bıyık şampiyonuna turist ilgisi çok yoğun

Bıyık şampiyonuna turist ilgisi çok yoğun

Bıyık şampiyonuna turist ilgisi çok yoğun

Yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oldu!


Marmaris sokaklarında 130 santim çapındaki bıyıkları ile dolaşan Türkiye bıyık şampiyonu Mehmet Doğan, yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oldu.

Kısa süreliğine Marmaris'e yakınlarının yanına tatile gelen Türkiye Bıyık Şampiyonu Doğan, yabancı turistlerin ilgisi karşısından şaşkınlığını gizleyemedi. Kahramanmaraşlı Türkiye bıyık şampiyonu Mehmet Doğan, ilginç kıyafet ve giyimi ile de dikkat çekerken, Marmaris Kaymakamı A. Serdar Polat'ı ziyaret eden Mehmet Doğan, "Marmaris dünyanın en güzel tatil kentlerinden birisi.

Gördüğüm ilgi nedeniyle sokakta yürümekte zorlanıyorum. Yerli ve yabancı turistler, giyimimi ve bıyıklarımı çok merak ediyor. Bazen gerçek mi, takma mı diye bıyıklarımı asılıyorlar. Bunun yanında özellikle yabancı turistler fotoğraf çektirmek için ısrarcı oluyor. Fotoğraf çektiren turistler para veriyor, ama ben para ile fotoğraf çektirmem" dedi.

25 yıldır bıyıklarını kestirmediğini söyleyen Mehmet Doğan, bıyık büyütmenin kendisi için hobi olduğunu belirterek, "Bu yaşıma rağmen, hala bıyıklarımı özenle koruyorum. İçmeler'deki yakınlarımın yanına bir haftalığına tatile geldim. Bu zaman içinde çok büyük ilgi gördüm. 130 santim çapındaki bıyıklarımın değerini Marmaris'e daha iyi anladım" diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER