Amerika'da iki başlı timsah görüntülendi

Amerika’nın Florida eyaletinde yaşayan Justin Arnold, nehir kıyısında köpeğini gezdirirken iki başlı bir timsah gördüğünü iddia etti.

Amerika'da  iki başlı timsah görüntülendi
Amerika'da  iki başlı timsah görüntülendi


Amerika’nın Florida eyaletinde yaşayan Justin Arnold, nehir kıyısında köpeğini gezdirirken iki başlı bir timsah gördüğünü iddia etti.

Yerel yönetim adamın konuşmalarını pek ciddiye almadı. Mutant timsahın resmini Facebook sayfasında paylaşan Amerikalı vatandaş resmin altına, “Dün Hillsborough nehrinin kıyısında köpeğimi gezdiriyordum ve iki başlı bir timsah gördüğümde çok şardım. Balıkçılık ve Avlanma Baklanlığı, timsahı birkaç kişinin daha gördüğünü söyledi” yazdı.

 Eyalet yönetimine bağlı Balık ve Yabani Hayatı Koruma Komisyonu, Arnold’un sözlerini değerlendirdi. Sadece bir fotoğraf dikkate alınarak ciddi açıklamalar yapılamayacağını ifade eden uzmanlar, “Olayın gerçek olduğu konusunda ciddi kuşkularımız var” dedi.

 Florida Üniversitesi Profesörü Frank Mazotty, söz konusu iki başlı timsah gibi gelişim bozuklukları olan canlıların kural olarak çok uzun yaşamadıklarını ifade etti. Profesörün sözlerine göre, insan gözetiminde bile çok uzun yaşama şansı olmayan bu tür hayvanların vahşi yaşam ortamında sağ kalmaları pek mümkün değil.

 Arnold’un fotoğrafı, dört bin Facebook üyesi tarafından paylaşıldı. Ancak birçok yorumda iki başlı timsahın ustaca yapılmış bir korkuluğa benzediği kaydedildi.

 İki başlı timsah konusu yerel medyanın hoşuna gitti. Neticede Florida eyaletinde konuya ilişkin gerçekler ortaya çıkarılabilecek.



Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2014, 08:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER