Ilgaz 2018'e Doğalgaz'la giriyor

Ilgaz Uzun yıllar hasretini çektiği doğalgaz nihayet alev aldı. Büyük emekler sonucu Ilgaz’a kazandırılan doğalgaz ılgazlıları'ın hizmetine sunuldu.

Ilgaz 2018'e Doğalgaz'la giriyor
Ilgaz 2018'e Doğalgaz'la giriyor

Ilgaz Uzun yıllar hasretini çektiği doğalgaz nihayet alev aldı. Büyük emekler sonucu Ilgaz’a kazandırılan doğalgaz ılgazlıları'ın hizmetine sunuldu. 



Ilgaz Tarihi Bir Günü Yaşıyor… “ÇAYIR”: “ILGAZ’a CANFEDA…” İşte o “ATEŞ” Ilgaz’da…


Çankırı Milletvekillilerimizin ve Ilgaz Belediye Başkanımız Arif ÇAYIR ve birçok bürokratlarımızın girişimleriyle doğalgaz Ilgaz’ımıza kazandırıldı.

Ilgaz Doğalgaz açılış proğramına Çankırı Ak Parti Milletvekilleri  M. Emin AKBAŞOĞLU ve Hüseyin FİLİZ, Ilgaz Kaymakamı Muhammed GÜRBÜZ’e, Kargaz Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet AHLATÇI,, Kargaz Genel Müdürü Kasım KAHRAMAN, Kargaz Genel Müdür Yardımcısı Mevlüt KARA, Kargaz Ilgaz İşletme Müdürü Mahmut KASAR, Ilgaz Siyasi Parti Temsilcilerine, Ilgaz STK Başkanları ve kalabalık ılgazlılar katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Ilgaz Belediye Başkanı Arif ÇAYIR “ Ilgaz tarihi bir güne imza atıyor, artık güne uyandığımızda temiz bizlere yakışır Ilgaz’a yakışır bir güne uyanacağız. Çocuklar gibi mutluyum. Bir sözümüzü daha yerine getirmenin onurunu gururunu sizlerle yaşıyorum.

Ilgaz’ımız her yönüyle tüm hizmetlerin en iyisine layık.

Bu özel günü bizlere yaşatan başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN Beyefendiye, Sayın Başbakanımız Binali YILDIRIM Beyefendiye, bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen MHP Genel Başkanımız Dr. Devlet BAHÇELİ Beyefendiye, Çankırı Milletvekillerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Ilgaz’ımıza bu hizmetleri sunmak sizlerle paylaşmak benim için en mutlu an diyorum. Ilgaz için çıktığımız bu yolda ILGAZ’a CANFEDA diyorum.

Böylesi hizmetleri sizlere kazandırmaktan hiç zaman vazgeçmeyeceğimi belirterek siz değerli hemşerilerimin mutluluğuna mutluluk katmak için birkaç müjdeli haber daha vermek istiyorum. Önümüzdeki yılda durmadan yorulmadan verdiğimiz sözleri tutmak ve Ilgaz’ımıza hizmet yarışı çevresinde “Yeni Kapalı Pazar Alanı ve Yeni Otogar Binamızı” ve projelendirdiğimiz “Gasılhane ve Taziye Evi” projelerimizin de temelini atarak siz değerli hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Hepiniz dualarınızı eksik etmeyin sağolun varolun. Ilgaz’ımıza hayırlı olsun.” Dedi. 


Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2017, 12:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER