TATLISES YILBAŞINDA SAHNEYE ÇIKACAK

Uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan İbrahim Tatlıses'ten hayranlarına müjde. İmparator yılbaşı gecesi sahneye çıkacak.

TATLISES YILBAŞINDA SAHNEYE ÇIKACAK
Silahlı saldırıda sonucu başından yaralanan ve 3.5 aydır tedavisi devam eden İbrahim Tatlıses, yılbaşında sahne alarak sevenlerine sürpriz yapacak. Takvimin haberine göre; Romatem Darüşşafaka Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde yaklaşık iki aydır tedavi altında olan İbrahim Tatlıses, yoğun fizik tedaviye olumlu cevap vermişti. Tekrar eski haline dönebilmek için bütün tıbbi müdaheleleri yaptıran Tatlısesin en büyük özlemi ise sahneler.

EKİBİNE MESAJ YOLLADI

Hastanede şarkı söyleme egzersizleri de yapan ünlü türkücü, yılbaşı gecesinde sahne almak için kendisini yoğun bir bakıma soktu. Ekibine, "Yılbaşında sahneye çıkacağız, hazır olun" mesajı verdiği söylenen Tatlıses, ameliyat için önümüzdeki ay Almanyaya gidecek. Karın boşluğunda tutulan kafatası kemikleri, tekrar yerine yerleştirilecek olan türkücü yurda döner dönmez yılbaşı için sahne çalışmalarına başlayacak.

ONU ZİYARET ETMEDİM

Eski sevgilisi İbrahim Tatlısesi hastanede gördüğü iddia edilen Asena, "Bir daha ziyaret edecek misiniz?" sorusuna, "Ben hiç ziyaret etmedim ki bir daha edeyim. Bu konuyu bana sormayın" şeklinde konuştu

haberdar.com


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109