Tatlıses Hayranlarına bu kez el sallamadı

Tatlıses Hayranlarına bu kez el sallamadı

Tatlıses Hayranlarına bu kez el sallamadı
Uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralandıktan sonra Darüşşafaka Maltepe Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde tedavisi süren İbrahim Tatlıses için hayranları yine toplandı.

Tatlıses’in tüm yurttaki hayranlarını bir araya getiren İmparator Grubu’nun başkanı Murat Uygur  geçen günlerde kendilerine el sallayan türkücüyü gördükten  sonra içlerinin rahat ettiğini belirtti. Murat Uygur İbrahim ağabey bize el salladıktan sonra düşmüş. Buna üzüldük ama iyi olduğunu biliyoruz ve O’na sevgimizi göstermek için buradayız. Odasına koyması için nazar boncuğu şeklinde sehpaları kendisine vermek istiyoruz” dedi.

 Daha sonra Tatlıses’in iyileşmesi için çocuklara aldıkları giysileri dağıtmaya başlayan İmparator Grubu zor anlar yaşadı. Mahallede yaşayan ve giysileri almak için akın eden yaklaşık 100 çocuk izdiham yarattı. Uygur ve grubun diğer üyeleri giysileri dağıtmakta zorlanınca, tüm çocuklar çuvallara adeta yağmaladı.

Grup daha sonra fizik tedavi merkezinin önüne gül dökerek Tatlıses’in seslendirdiği  “Beyaz Gül, Kırmızı Gül” şarkısını söyledi. Tatlıses’in posterini çocuklarla açan İmparator Grubu’nun el sallamasını istediği türkücü bu kez balkona çıkmadı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109