İbrahim Tatlıses şarkı egzersizlerine başladı

İbrahim Tatlıses şarkı egzersizlerine başladı

İbrahim Tatlıses şarkı  egzersizlerine başladı
Maslak’ta uğradığı silahlı saldırı sonucu vücudunun sol tarafından felç oluşan sanatçı İbrahim Tatlıses’in sağlık durum hakkında doktorları açıklama yaptı. Prof. Dr. Tunç Alp Kalyon, “Tatlıses’in sağlık durumu gayet iyi. Şarkı söyleme egzersizlerine başladı” dedi.


İstanbul Maslak’ta 14 Mart günü İbo Show programı çıkışı silahlı saldırıya uğrayan sanatçı İbrahim Tatlıses’in, Almanya'daki fizik tedavinin ardından yatırıldığı Maltepe’deki fizik tedavi merkezinde tedavisi sürüyor. Maltepe’de bulunan Darüşşaafaka Ömran ve Yahya Hamuluoğlu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi doktorları sanatçının sağlık durumuyla ilgili olarak bir açıklamada bulundu. Basın açıklamasında, Tatlıses'in tedavisiyle ilgilenen ekibe başkanlık eden Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Prof. Dr. Tunç Alp Kalyon, Dr. Köksal Holoğlu, Fizik Tedavi Uzmanı Dr. Güldem Çıvgıner ve Fizyorerapist Viktoria Boynuinceoğlu hazır bulundu.

ZİYARET YASAĞI SÜRÜYOR


Prof. Dr. Tunç Alp Kalyon, Tatlıses'in genel durumunun çok iyi olduğunu belirtti. Tatlıses'in moralinin ve tedaviye katılımının üst düzeyde olduğunu anlatan Kalyon, "Her gün geniş kapsamlı rehabilitasyon egzersizlerinin yanı sıra ergoterapi adı verilen özel uğraşı egzersizleri, ayna tedavisi, havuz içinde egzersizler ve robotik yürüme eğitimleri yaptırılmaktadır. Uygulanan tüm tedavilere Tatlıses tam bir uyum sağlamış olup, durumu her geçen gün daha iyiye gitmektedir. Kendisine ayrılan süit dairede günlük yaşantısıyla ilgili aktiviteleri yapabilmektedir. Sanatçımızın bu tedavilere yoğunlaşması ve dinlenmeye yeterli zaman ayırabilmesi için ziyaret kısıtlaması devam etmektedir" diye konuştu.

“KONUŞMASINDA PROBLEM YOK”

Prof. Dr. Tunç Alp Kalyon, Tatlıses'in ne zaman taburcu olacağını soran basın mensuplarına, "Burada bir süre vermek yanlış olur" dedi. Tatlıses'in günlük yaşantısıyla ilgili aktiviteleri yapabildiğini belirten Kalyon, bir soru üzerine de, "Özel bir rejime gerek duyulmamaktadır" şeklinde konuştu. Kalyon, "Konuşmasında herhangi bir problem yok. Şarkı söyleme egzersizlerine başladı. Gelişmeler çok iyi, çok olumlu" dedi.


2011 HAC SONUÇLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109