İBB İSTANBUL BELEDİYESİ FETHİPAŞA KORUSU SOSYAL TESİSLERİ Adres ve Telefonları

Telefon numarası : 444 10 34 Adres : Kuzguncuk Mah. Paşa Limanı Cad. Nacak Sk. No:6 / Üsküdar ataşehirweb rehberi

İBB İSTANBUL BELEDİYESİ FETHİPAŞA KORUSU SOSYAL TESİSLERİ   Adres ve Telefonları
İBB İSTANBUL BELEDİYESİ FETHİPAŞA KORUSU SOSYAL TESİSLERİ      
      

  “Fethi görmüş kent Üsküdar’da yeşilin arasına gizlenmiş bir bahçe” Fethipaşa Sosyal Tesisleri, barındırdığı tarihi yapılar, yüzlerce bitki ve ağaç türleriyle İstanbullulara, boğazı manzarası eşliğinde yürüyüş,yemek ve dinlenme imkanı sağlıyor.

Anadolu yakasının boğaz kıyısında bulunan ve bu bölgenin oksijen deposu olarak bilinen tesis, Sultantepe semtinin İstanbul Boğazını gören sırtlarından başlayıp, Kuzguncuk Tepesi ve Paşalimanı’nın üst kısımlarına kadar uzanıyor. İstanbul’un Sarayburnu’ndan başlayarak Ortaköy’e kadar olan muhteşem manzarasını seyir balkonunda seyrederken, erguvan ağaçlarının mistik kokusuyla unutulmaz bir boğaz keyfini yaşayacaksınız. Burada;

 İstanbul’un güzellik sembolü erguvanlar her daim yeşil çam ağaçlarıyla meşk ederken siz ister Boğazı, ister harikulade bir koruyu seyre dalarak yudumlarsınız zamanı. Kızkulesinden köprüye bütün güzellikler gözünüzün önündedir.

Üstelik, kafeterya ve restoran binalarımızın tamamı, tarihi dokularına uygun olarak hizmetinizdedir. Denizin tüm çekiciliğiyle seyredilebildiği, koyu ve serin gölgeleri ağırlayan Fethipaşa Sosyal Tesisleri; yıllardır lezzet, hijyen ve kaliteden ödün vermeden hizmet sunuyor

. Özlemini duyduğunuz nezih ortamlarda, yemyeşil ağaçlar ve kuş sesleri arasında geleneksel Türk mutfağının tadına varmak ve nostaljiyi yaşamak için misafirimiz olun.

İLETİŞİM BİLGİLERİ
Adres     :     Kuzguncuk Mah. Paşa Limanı Cad. Nacak Sk. No:6 / Üsküdar
Tel     :     444 10 34
            
İSTANBUL BELEDİYESİ FETHİPAŞA KORUSU SOSYAL TESİSLERİ


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER