SEDA GÜLBEYAZ KONSERİ - Ümraniye Atakent Kültür Merkezi

SEDA GÜLBEYAZ KONSERİ - Ümraniye Atakent Kültür Merkezi

SEDA GÜLBEYAZ KONSERİ - Ümraniye Atakent Kültür Merkezi
KONSER

20 Kasm Cumartesi Saat: 20.00
SEDA GÜLBEYAZ KONSERİ
Yer: Ümraniye Atakent Kültür Merkezi

Seda Gülbeyaz
1977 Yılında İstanbul’da doğdu. 1995 yılında girdiği İTÜ Devlet Konservatuarı Ses Eğitimi bölümünden 2000 yılında mezun oldu. Öğrenimi sırasında Aleaddin Yavaşça, Tülin Korman, Selahattin İçli, Ferşan Başaka, Esin Sezen, Orhan Hakalmaz gibi değerli hocalardan ders aldı.

TRT İstanbul radyosunun açtığı yetişmiş ses sanatçısı sınavını kazanarak akitli ses sanatçısı olarak çalışmaya başladı ve daha sonra bu kurumda kadro almaya hak kazandı. TRT kurumunun birçok konser, müzik eğlence ve bant kayıtlarında yer aldı. 2004 yılında yine TRT'’nin düzenlediği Alaturka Beste Yarışması’nda derece alan ve finale kalan eserleri seslendirdi. TRT'de yayınlanan "Alaturka Solist" yarışmasında yarışmacıların eğitmenliğini yapmış olan Seda Gülbeyaz TRT2’de her hafta canlı olarak yayınlanan “Gecenin Sesi” adlı müzik-eğlence programında sunuculuk ve solistlik yapmıştır. Halen TRT ‘ nin  sevılen ve beğenilen müzik-eğlence programı "Akşam Sefası" nda da solist olarak görevlidir.

Kültür amaçlı birçok albüm ve konserde görev aldı. Yurtiçi ve yurtdışında birçok solo konserlerde ve topluluk konserlerinde bulundu. Uzun yıllar Timur Selçuk ile konserler verdi. (Albümler: Timur Selçuk "Babamın Şarkıları" 1 ve 2, Hasan Esen "Rebab", "İsmail Birateş Şarkıları", Tuzla Belediyesi Kültür Yayınları "Gül Şarkıları" Otantik Türk Müziği Topluluğu ile konserler verdi.  2006 yılında, Mehmet Emin Bitmez' in kurmuş olduğu "Sazkâr Topluluğu" na solist sanatçı olarak katıldı. Bu toplulukla birçok konser veren sanatçı, halen toplulukla birlikte çalışmalarını sürdürmektedir
2008 Yılında Kültür Bakanlığı Ses Sanatçısı Bekir Ünlüataer’le birlikte ‘’Her Şarkı Bir Ateş’’ solo albümünü yaptı.
 1999 yılından bu yana Tuzla Musiki Cemiyeti 'ni yönetmekte ve bu toplulukla özel konserler vermektedir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109