Beykoz'da En Güzel Köpekler Podyuma Çıktı

Beykoz Belediyesi, Patika Doğa ve Yaşama Saygı Derneği işbirliğiyle düzenlenen “Pati Fest 2015”te birbirinden sevimli ve güzel köpekler birinci olabilmek için hünerlerini sergiledi.

Beykoz'da En Güzel Köpekler Podyuma Çıktı
Beykoz'da En Güzel Köpekler Podyuma Çıktı

Beykoz Belediyesi, Patika Doğa ve Yaşama Saygı Derneği işbirliğiyle düzenlenen “Pati Fest 2015”te birbirinden sevimli ve güzel köpekler birinci olabilmek için hünerlerini sergiledi

Göksu Evleri’nde düzenlenen etkinliğe Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Salim Öztürk, Patika Doğa ve Yaşama Saygı Derneği Başkanı Semra Tecimen ve gönüllü hayvanseverler katıldı.

Küçük ve büyük ırk kategorilerinde podyuma çıkan köpekler süslü görünüm ve yetenekleriyle ilgi odağı oldu.

Jüri üyelerinin değerlendirmesiyle, küçük ırk kategorisinde "Snoopy", büyük ırk kategorisinde "Nera" adlı köpek birinci seçildi. Sokak köpeğiyken sahiplenilip tüm bakımları yapılan "Moria" adlı köpek de  jüri özel ödülüne layık görüldü.

Dereceye giren köpeklerin sahiplerine, mama, kupa ve takvim hediye edildi.


Çocuklar için çeşitli aktivitelerin yer aldığı etkinlikte, köpekler yeteneklerini sergileme fırsatı buldu. Programda müzik eşliğinde gösteri yapan "Cash" adlı köpek yeteneğiyle izleyicilerin beğenisini topladı.
Beykoz Belediyesi’nin Standı İlgi Çekti

Beykoz Belediyesi’nin hayvan sahiplendirme için stant kurduğu etkinlikte, yaz ayları dolayısıyla sokak ve caddelere bırakılmak üzere hazırlanan su ve mama kaplarının dağıtımı da yapıldı. 

Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Salim Öztürk etkinlikte yaptığı konuşmada, sokak hayvanlarına karşı duyarlılığı geliştirmeyi hedeflediklerini, amaçlarının sokakta yaşayan hayvanları sahiplendirmek ve hayvan sevgisini artırmak olduğunu ifade etti.

Patika Derneği Başkanı Semra Tecimen de Patifest ile amaçlarının sokak hayvanlarına dikkat çekmek ve sahiplendirme çalışmalarına daha fazla duyarlılık gösterilmesini sağlamak olduğunu belirtti.
Etkinliğe katılan hayvan sahipleri de ödül töreni esnasında, petshoplardan değil sokaklardan sahiplenme yapılması konusunda mesajlarını iletti.

Veteriner - Pet Shop Sektöründeki Firmalar





Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2015, 18:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109