Ataşehir’de “ Can Dostlar Şenliği ” büyük İlgi gördü

Ataşehir Belediyesi ve Kadıköy Belediyesi ile özel firmaların, sokak hayvanlarını sahiplenmek amacıyla ortaklaşa düzenlediği “Can Dostlar Şenliği” 28 Eylül Pazar günü Ataşehir Hayvan Barınağı’nda yapıldı.

Ataşehir’de “ Can Dostlar Şenliği ”  büyük İlgi gördü

Ataşehir’de “ Can Dostlar Şenliği ”  büyük İlgi gördü

Ataşehir Belediyesi ve Kadıköy Belediyesi ile özel firmaların, sokak hayvanlarını sahiplenmek amacıyla ortaklaşa düzenlediği “Can Dostlar Şenliği” 28 Eylül Pazar günü Ataşehir Hayvan Barınağı’nda yapıldı.

Can Dostlarımızın Şenliği’ne Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, Belediye Başkan Yardımcıları, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı  Altınkaynak ve Belediye Birim Müdürleri katılırken, çok sayıda hayvansever şenliğe büyük ilgi gösterdi.

Şenlikte konuşan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “Barınaklarda tutulan hayvanların iyi koşullarda yaşatılması, sağlık, beslenme, bakım ihtiyaçlarının giderilmesi bizim öncelikli hedeflerimiz arasındadır. Kimsesiz sokak hayvanlarının Ataşehir’de sahipsiz olmadığını bir kez daha göstermek adına düzenlediğimiz bu şenlikte emeği geçen, katkı sağlayan belediye personeline ve hayvan dostlarına bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi. Başkan İlgezdi, Ferhatpaşa Mahallesi’nde yeni bir hayvan barınağı yapılacağının da müjdesini verdi.

Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, bu dünyanın yalnızca insanlara ait olmadığı, hayvanların çok daha fazla sahiplenilmesi gerektiğini belirterek, “İki dost belediyenin ortaklaşa gerçekleştirdiği bu projenin diğer belediyeler için örnek oluşturmasını diliyorum” dedi.

Şenlikte ayrıca Remax Deha sosyal sorumluluk projesi kapsamında “4 Duvar 1 Yuva” adlı proje oluşturuldu. Sosyal Sorumluluk Projesinin protokolü Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu ve Remax Deha yetkilileri arasında imzalandı. Proje kapsamında; alınan bir gayrimenkulün satışından doğan hizmet bedeliyle, barınakta bulunan bir hayvanın bir yıllık mama ihtiyacının karşılanacak.

FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLA

ATAŞEHİR BELEDİYESİ, BİRİMLERİ ve TELEFON NUMARALARI




Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2014, 13:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109