Yurtkur'dan öğrenciler Önemli Uyarı

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü, öğrencileri burs sonuçları için uyardı

Yurtkur'dan öğrenciler Önemli Uyarı

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Genel Müdürlüğü, burs öğrenim ve katkı kredisi değerlendirme sonuçlarının 15 Aralık 2011 tarihinden itibaren kurumun 'www.kyk.gov.tr' internet adresinden T.C. kimlik numaraları girilerek öğrenileceğini hatırlatırken, taahhüt senedi uyarısında bulundu.

YURTKUR Genel Müdürü Hasan Albayrak imzalı yapılan açıklamada, "öğrencilerin Taahhüt Senetlerini 10 Şubat 2012 tarihine kadar herhangi bir noterde tanzim ve tasdik ettirerek kurumumumuzun bölge ve/veya yurt müdürlüklerine teslim edecektir. Bölge ve/veya yurt müdürlüğü bulunmayan yerlerde ise 'Cemal Gürsel Cad. No:61 06590 Cebeci/Ankara' adresindeki Kredi Dairesi Başkanlığına posta ile gönderecek veya elden teslim edecektir" denildi.

Albayrak açıklamasının devamında, "Taahhüt Senetlerini 30 Aralık 2011 tarihine kadar teslim edenlerin burs/öğrenim kredisi ödemeleri 6 Ocak 2012 tarihinde, 31 Ocak 2012 tarihine kadar teslim edenlerin burs/kredi ödemeleri 6 Şubat 2012 tarihinde yapılmıştır. Taahhüt senetlerini 10 Şubat 2012 tarihine kadar teslim edenlerin ödemeleri ise 6 Mart 2012 tarihinde Ocak 2012 tarihinden geçerli olmak üzere T.C Ziraat Bankası'nın ilgili şubelerinden yapılacaktır" bilgisi verildi.




YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER