YAPI KREDİDEN HERYERE TAKSİT YAPAN KART

YAPI KREDİDEN HERYERE TAKSİT YAPAN KART

YAPI KREDİDEN HERYERE TAKSİT YAPAN KART
MasterCard ve Yapı Kredi işbirliği ile Türkiye'de ve dünyada istediğiniz her yerde taksit yapan kart hizmete sunuldu.

MasterCard ve Yapı Kredi kredi kartı kullanıcılarına yeni bir ürün sunuyor. "taksitçi" kuaför, eczane, hastane, restoran gibi taksit imkânı sunmayan iş yerlerinde 100 TL üzerindeki harcamalarda 3 taksitte ödeme imkânı sağlıyor.Hem yurt içinde hem de yurt dışındaki işyerlerinde geçerli olan "taksitçi", World üye işyerlerinde de ekstra 3 taksit fırsatı sunuyor.

Temassız ödeme özelliğine de sahip
100 TL ve üzeri alışverişlerde, alışveriş nereden yapılmış olursa olsun belirli bir işlem ücreti karşılığında üç taksit imkânı sunan "taksitçi" kullanıcıları puan biriktirme, özel kampanyalardan ve ayrıcalıklı ek hizmetler yararlanma gibi avantajlara da sahip oluyorlar. MasterCard PayPass temassız ödeme özelliğine de sahip olan "taksitçi" sahipleri 35 TL'nin altındaki alışverişlerini kartlarını ödeme terminaline dokundurarak sadece bir tıkla gerçekleştiriyorlar.

En çok taksit isteği 100 Tl ve üzeri alışverişlerde
MasterCard Güney Doğu Avrupa Genel Müdürü Mete Güney "taksitçi"nin kredi kartı kullanıcılarının diledikleri her yerde taksit yaptırma ihtiyacından doğduğunu ifade ederek, "12 yıldır aralıksız olarak gerçekleştirdiğimiz MasterIndex araştırmasından da çıkan sonuçlar, bize Türk kredi kartı kullanıcılarının en önem verdiği özelliklerden birinin taksit imkânı olduğunu gösteriyor. Son yaptığımız MasterIndex araştırmasına göre kredi kartı kullanıcıları yüzde 49'luk oranla 50TL üzerindeki alışverişlerinde taksit yaptırmaya başlıyor. Katılımcıların neredeyse tamamı 100 TL üzerindeki alışverişlerde taksit yaptırılabileceğini ifade ediyor" dedi. (İHA)

YAPI KREDİDEN HERYERE TAKSİT YAPAN KART

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109