Türk Telekom dan indirim

Türk Telekom dan indirim

Türk Telekom dan indirim
Türk Telekom dan indirim
          
Türk Telekom ISS'lere indirim kampanyası yaptı
 
Türk Telekom, Veri Akış Erişimi (VAE)/Yerel Ağın Paylaşıma Açılması (YAPA)modelleri ile trafiğini Türk Telekom devreleriyle taşıyan internet servis sağlayıcılara (ISS) sunduğu Metro Ethernet noktadan noktaya ve metro ethernet internet devreleri hizmeti için yüzde 40 indirim kampanyası başlattığını duyurdu.

Türk Telekom indirim Kampanyasının, ISS'lerden internet hizmeti alan son kullanıcılara da fiyat avantajı olarak yansımasının hedeflendiği belirtildi.

Türk Telekom'dan yapılan açıklamada, şirketin, ADSL internet hizmetini VAE/YAPA modeli ile sunan ISS'lere, VAE/YAPA trafik teslim noktalarında altyapı olarak kullandıkları noktadan noktaya Metro Ethernet ve Metro Ethernet internet devrelerini yüzde 40 indirimli sunduğu kaydedildi.

Verilen bilgiye göre, ISS'ler Türk Telekom'un indirim kampanyasından, kendi DSL müşterilerine sadece internet kullandırmak amacıyla aldıkları noktadan noktaya ve internet hizmeti için yararlanabilecekler. VPN (sanal özel ağ) hizmetlerini kapsamayan kampanya sadece internet üzerinden taşınacak trafik için geçerli olacak. ISS'ler, Türk Telekom'un metro ethernet noktadan noktaya ve metro ethernet internet devrelerine uygulanan yüzde 40 indirim kampanyasından 2010 yılı sonuna kadar yararlanabilecek.

ISS'ler, Türk Telekom'un düzenlediği yüzde 40 indirim kampanyası ile elde edecekleri maliyet avantajını, uygulayacakları indirimlerle hizmet sundukları son kullanıcılara yansıtabilecek.

Kendi sektörünün öncü kuruluşu olarak Türkiye'de genişbant erişim hizmetlerinin yaygınlaşmasına destek olmayı amaçladıklarını belirten Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan, konuya ilişkin şu değerlendirmede bulundu:

''Ülkemizde internet altyapısının güçlenmesi, böylelikle internet hizmetlerinin yüksek kaliteyle ve daha erişilebilir koşullarda son kullanıcıya sunulmasına destek olmayı amaçlıyoruz. Bu nedenle ISS'lerin, kendi müşterilerine internet hizmeti sunmak için yararlandıkları altyapı hizmetimizde yüzde 40 indirim kampanyası düzenledik. Böylelikle hem genişbant erişim hizmetlerinin yaygınlaşmasına destek sağlayacak, hem de son kullanıcılara ISS'ler aracılığı ile fiyat avantajı sunabileceğiz.''

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER