TRT'de yayınlanan Kuran'ı güzel okuma yarışması fikri çalıntı mı

İstanbul Ataşehir'da görev yapan Din görevlisi Bahattin Kalender, son dönemde gündemde olan "Kuran'ı güzel okuma yarışması" fikrinin kendisine ait olduğunu iddia etti.

TRT'de yayınlanan Kuran'ı güzel okuma yarışması fikri çalıntı mı

 TRT'de yayınlanan Kuran'ı güzel okuma yarışması fikri çalıntı


İstanbul Ataşehir'da görev yapan Din görevlisi Bahattin Kalender, son dönemde gündemde olan "Kuran'ı güzel okuma yarışması" fikrinin kendisine ait olduğunu iddia etti.

TRT'de yayınlanan Kuran'ı güzel okuma yarışması Fikri kendisinden illegal olarak öğrenilip uygulamaya konulduğunu iddia eden Bahattin Kalender yarışmanın jüri üyelerini aylar öncesinden belirlediğini ifade ediyor. Söz konusu imamın belirlediği jürinin içerisinde ise Prof. Nihat TemelMehmet Ali Sarı, Abdülkerim ÖztürkYunus Balcıoğlu, Halil Necipoğlu ve Emre Yücelen yer alıyor.


Bahsi geçen jüri üyelerinin bazılarıın bu konuda şahit olarak dinlenebileceğini söyleyen Din görevlisi Bahattin Kalender'nin konuyla ilgili TRT'ye başvurduğunu ancak TRT taragından kendisine herhangi bir dönüş yapılmadığı öğrenildi. 

Din görevlisi Bahattin Kalender, aynı zamanlarda projeyi kendisinden işiterek ve kendininmiş gibi davranarak projeyi sahiplendiğini iddia ettiği jüri üyesine de mesaj gönderiyor. Hatta telefonla görüşüyor.

Fakat suçladığı jüri üyesinin Din görevlisi Bahattin Kalender'yi “Benim proje ile ilgim yok, bana jüri üyesi olmam noktasından teklif TRT’den geldi” şeklinde cevapladığı iddia ediliyor.

Ayrıca Din görevlisi bahsettiği jüri üyesini ben de bizzat telefonla aradım. O da bana projeden haberdar olmadığını, hatta projenin Osman Şahin’e ait olduğunu, jüri üyeliği teklifinin ise kendisine TRT’den geldiğini söyledi.








Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2017, 22:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109