Tören sonrası dağıtılan pilav ve ayran izdihama neden oldu.

Tören sonrası dağıtılan pilav ve ayran izdihama neden oldu.

Tören sonrası dağıtılan pilav ve ayran izdihama neden oldu.
Pilav izdihamı  Tören sonrası dağıtılan pilav ve ayran izdihama neden oldu.

TEKİRDAĞ’ın Malkara İlçesi’nde, belediyenin kanalizasyon inşaatının temeli atıldıktan sonra dağıtılan pilav ve ayran izdihama neden oldu. Pilav almak isteyenler adeta birbirlerini ezdi.

Malkara’nın Adalet ve Kalkınma Partili belediyesi, kanalizasyon şebekesini yeraltından geçirmek için inşaata başladı. Bunun için bugün belediye mezbahasının yanında bulunan Kurtuluş Caddesi üzerinde temel atma töreni düzenleyen Malkara Belediye Başkanı Birol Kaya, bin 500 kişilik de pilav ve ayran ikramı hazırlattı. Temel atma törenine, Adalet ve Kalkınma Partisi Tekirdağ Milletvekilleri Ziyaeddin Akbulut, Necip Taylan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yapılan konuşmaların ve temel atma töreninin ardından vatandaşlara pilav ve ayran ikram edildi. Bir kamyonetin arkasından dağıtılan pilav ve ayranı almak isteyenler arasında izdiham çıktı. Görevlilerin sıraya girmesi konusunda uyardığı Malkaralılar, pilav ve ayranı alabilmek için adeta birbirlerini ezdi.

Törenin protokol üyeleri ise kendileri için ayrılan masalarda ikram edilen pilavları yedikten sonra Malkara’dan ayrıldı.





YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER