TOKİ 52 şube müdürünü kampa aldı

TOKİ 52 şube müdürünü kampa aldı

TOKİ 52 şube müdürünü kampa aldı
TOKİ 52 şube müdürünü kampa aldı


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 3 büyük ilde görev yapan yönetim kadrosunu kampa aldı. Ankara, İstanbul ve İzmir’de görev yapan yönetim kadrosuna mensup 52 şube müdürünü Ankara’da toplayan TOKİ, "2011 yılında daha kaliteli hizmet nasıl verilir" konusunu masaya yatırdı.

TOKİ’den yapılan açıklamada, yurt genelinde başlatılan konut hamlesinin lokomotifi haline gelen TOKİ, yoğun tempoyla hizmet sunan çalışanlarını "kişisel gelişim kampı"na aldığı bildirildi. Açıklamada Ankara, İstanbul ve İzmir’de görev yapan yönetim kadrosuna mensup 52 şube müdürünün Ankara’da toplayan TOKİ, hızlı iş yaşamının getirdiği her türlü sorunla başa çıkma konusunda destekleyici bilgiler içeren 3 günlük bir seminer düzenledi.

-SEMİNERLER İKİ GRUP HALİNDE YAPILDI-

İki grup halinde yapılan seminerlere katılan TOKİ çalışanlarına, uzman öğreticiler tarafından "stres yönetimi, kriz yönetimi, kurumsal iletişim, anlaşmazlık yönetimi, zaman ve toplantı yönetimi, diksiyon ve beden dili, topluluk önünde konuşma, liderlik ve imaj" konularında dersler verildi.

-"TOKİ, TÜRKİYE’NİN EN HIZLI ÇALIŞAN KURUMLARINDAN BİRİ"-

Seminer programı hakkında bilgi veren TOKİ Personel Dairesi Başkanı Mustafa Müderrisoğlu, iş yükünün artmasına rağmen hizmet kalitesinin düşmemesi için ‘hizmet içi eğitime’ özel önem verdiklerini ifade etti. Müderrisoğlu, "TOKİ, Türkiye’nin en hızlı çalışan kurumlarından birisi. TOKİ çalışanlarının zinde kalması Türkiye ekonomisinin geleceği açısından son derece hayati öneme sahip bir konudur. Yapılan işlerde hız, sağlamlık ve verim kavramlarını bir arada tutabilmek için çalışanlarımızı kişisel gelişim kurslarına aldık. Söz konusu kursları her kademe yöneticiyi kapsayacak şekilde genişleterek sürdürmek istiyoruz" dedi.

atasehirliyiz.net

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER