Tem Otoyulunda can pazarı

Tem Otoyulunda can pazarı

Tem Otoyulunda can pazarı
TEM Otoyolu Ümraniye Ankara Sapağı'nda meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, çoğunluğu kadın ve çocuk 7 kişi yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yetersiz kalınca, itfaiye görevlileri yardıma koşarak bazı yaralılara kalp masajı yaptı.


Kaza 15.30 sıralarında Ümraniye'den Ankara İstikameti, Ankara Sapağı'nda meydana geldi. Semih Ahmet Muhammed'in kullandığı 34 EK 8255 plakalı otomobil, Ankara Sapağı'nda kararsız kalınca, İzmit'e gitmekte olan bir tur şirketine ait (Efe Tur) ait 41 EF 699 plakalı otobüse arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle, otomobilde bulunan 2 si çocuk 6 kişi yola savruldu.

 Kaza sonrası olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Sağlık ekibinin yetersiz kalması üzerine bazı itfaiye erleri yardıma koştu. Otomobilin arka koltuğunda oturan Ekber Ahmet Muhammed ve Emine Fatih Salih, yapılan kalp masajlarına rağmen hata döndürülemedi. Çevreye savrulan diğer yaralılar, Semih Ahmet Muhammed, Aygün Kerimova, Hiyem Ahmet Muhammed, Ümit Güran ve İbrahim Güran ile isimleri belirlenemeyen diğer yaralılar ambulanslarla Ümraniye Devlet Hastanesi, Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastenesi ve Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerinde hayatını kaybeden Ekber Ahmet Muhammed ve Emine Fatih Salih'in cenazeleri ise incelemelerden sonra morga kaldırıldı. Bu arada otobüste bulunan bazı yolcuların şok geçirdiği görüldü.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109