Taksicilerin korkulu rüyası yakalandı

Taksicilerin korkulu rüyası yakalandı

Taksicilerin korkulu rüyası yakalandı
Taksicilerin korkulu rüyası yakalandı
Son bir ayda üç taksiciyi gasp etti...

Maltepe'de son bir ayda bıçakla üç seri gasp gerçekleştirerek, taksicilerin korkulu rüyası haline gelen şüpheli, son işinde takside bulunan saç kılından tespit edilerek yakalandı.

Turhan ARSLANOĞLU/ AHT

Maltepe'de son bir ayda bıçakla üç seri gasp gerçekleştirerek, taksicilerin korkulu rüyası haline gelen şüpheli, son işinde takside bulunan saç kılından tespit edilerek yakalandı. Eski sabıkalı Erhan.K polis ifadesinde ? Ben kokain bağımlısıyım, gasp değil borç alıyordum. Sizde para verseniz gider kokain alırım 'dedi.

Maltepe polisi, son iki ayda üç taksiciyi gasp eden şüpheliyi yakalamak için soruşturma başlattı. İyi haber kısa sürede kriminal laboratuarından geldi. Bir takside şüpheliye ait olduğu düşünülerek alınan saç teli yapılan DNA çözümlemesinde saç telinin 27 yaşındaki Erhan K. sabıkalıya ait olduğu belirlendi. Polis bir çocuk babası Erhan K.'yı Gülsuyu'nda bir parkta aldığı uyuşturucu maddenin etkisiyle sızmış vaziyette bulundu.

POLİSİ ŞAŞIRTAN İFADE
Erhan K. verdiği ifadeyle polisi bile şaşırttı. Gülsuyu'nda yaşadığını söyleyen Erhan K., bıçaklı gasp suçlamasını kabul etmeyip iddiaya göre "en mahallemde gasp yapacak kadar salak değilim. Taksicilerden borç istedim onlarda verdi. Kokain bağımlısıyım sizde borç verseniz gider o parayla kokain alırım" dedi. Polisteki işlemleri tamamlanan Erhan K. ?bıçaklı gasp' suçlamasıyla Kartal Adliyesi'ne sevk edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER