Süper Finalin 'Finali' Olaylı Bitti! Tribünler sahaya indi!

Süper Final Şampiyonluk Grubu'nun son maçında rakibi Galatasaray'a evinde şampiyonluğu kaptıran Fenerbahçeli taraftarlar, maçın bitiminin ardından sahaya girerek polisle çatıştı.

Süper Finalin 'Finali' Olaylı Bitti! Tribünler sahaya indi!

  Süper Finalin Finali Olaylı Bitti!  Tribünler sahaya indi!

Süper Final Şampiyonluk Grubu'nun final maçında rakibi Galatasaray'a evinde şampiyonluğu kaptıran Fenerbahçeli taraftarlar, maçın bitiminin ardından sahaya girerek polisle çatıştı...

Saha dışında da olaylar meydana geldi. Stat çevresinde taraftarların polisle çatıştığı bilgileri geliyor.


Galatasaray Takımı, teknik ekip ve yöneticiler hala Fenerbahçe stadında.
Maçın son düdüğünün ardından Galatasaraylı futbolcular çevik kuvvet çemberinde sevinirken kendi takımını alkışlayan Fenerbahçeli taraftarlar sahanın boşalmasının ardından sahaya girerek polislerle karşı karşıya geldi. 

Koltukları söküp polislerin üzerine fırlatan ve meşaleleri saha içerisine atan sarı-lacivertli taraftarlara güvenlik güçleri de biber gazıyla karşılık verdi.

Kale arkasında bulunan tribünlerden aniden yeşil çimleri üzerine giren taraftarların saha kenarında bulunan yayıncı kuruluş kameralarını da kırdıkları gözlendi.

Maç sonrası stat dışına çıkan taraftarlar taşkınlıklarını stat dışında da sürdürüyor. Şampiyonluğu kaybeden Fenerbahçe taraftarlarının stat çevresinde sokaklarda polisle çatşmalar sürüyor. polis otoları devrilip ateşe veriliyor. 


Çevik kuvvet ekipleri, tazyikli su ve gaz bombalarıyla taşkınlık yapan taraftarlara müdahale ederek dağıtmaya çalıştı. 

Aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu birçok Fenerbahçe taraftarı gazdan etkilendi. Bu arada, taraftarların polis araçlarını ateşe verdiği, sokaklarda yer yer olayların devam eettiği, iki polis aracının da devrildiği belirtiliyor.


Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2012, 22:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER