Strateji Enstitüsü "Stratejik Vizyon Toplantısı" Yapıldı

Strateji Enstitüsü, "Stratejik Vizyon" Toplantıları ve alanında uzman kadrosu ile önemli projelere imza atıyor.

Strateji Enstitüsü "Stratejik Vizyon Toplantısı" Yapıldı
Strateji Enstitüsü "Stratejik Vizyon Toplantısı" Yapıldı

Strateji Enstitüsü, "Stratejik Vizyon" Toplantıları ve alanında uzman kadrosu ile önemli projelere imza atıyor.

“Güçlü Türkiye’nin Yerli ve Milli Düşünce Kuruluşu ve Strateji Merkezi” hedefi ile yola çıkan ve bu vizyon doğrultusunda çalışmalarını istikrarlı bir şekilde sürdüren Strateji Enstitüsü, "Stratejik Vizyon" Toplantıları ve alanında uzman kadrosu ile önemli projelere imza atıyor.

Türk Ocağı İstanbul Şubesinde yapılan Stratejik Vizyon Toplantısına, Strateji Enstitüsü Genel Başkanı Şener Mengene, Genel Başkan Vekili İbrahim Arıcan, Genel Sekreter İbrahim Ahıskalı, Basın Danışmanı Muhammet Delal ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Em. Binbaşı Suat Gün, Yrd. Doç. Naim Deniz, Narkotik ve Siber Suçlar uzmanı İsa Altun, Stratejist Oktay Çınar, Güvenlik Uzmanı Hayrullah Çalışır, Mali Müşavir Bülent Tarhan, Ekonomist Hakan Yeldan, Türkistan Birliği Genel Başkanı Adem Çevik, BBP İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve Türk-Islam Dünyası Sorumlusu Ercan Çetin, Erbakan Vakfı İstanbul İl Başkan Vekili Onur Derin, çok sayıda seçkin davetli ve basın mensupları katıldı.

Strateji Enstitüsü Genel Başkanı Şener Mengene yaptığı açıklamada;
"Stratejik, Diplomatik, Ekonomik, Sosyolojik, Güvenlik, Savunma Sanayi, Kamu Diplomasisi, Eğitim, Ulaşım, Enerji, Dış Politika, Ekonomi, Medya, Tarım, Finans, Gıda, Turizm, Yerel Yönetimler, Şehircilik, Teknoloji, Kültür-Sanat, Aile, Gençlik, Sağlık ve Spor gibi alanlarda, ülkemizin kronikleşmiş sorunlarına karşı, alanında uzman ve tecrübeli kadromuzla kısa, orta ve uzun vadeli projeler geliştirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Önemle üzerinde durduğumuz bir diğer konu ise, ülkemizin uluslararası vizyonu’na katkı sağlamak, uluslararası alanda rekabet edebilecek etkili politikalar geliştirmek, plan ve projeler üretmek, projelerimizin reel, uygulanabilir ve sürdürülebilir bir misyon’la, objektif ve sağlam bir altyapı üzerine inşa edilmesini de temel ilke olarak gördüklerini ifade etti."

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2017, 12:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109