ŞİŞLİ'Lİ ÖĞRETMENLER KUMBURGAZ ARTEMİS MARİN PRİNCESS OTELDE KAMPA GİRDİ

ŞİŞLİ'Lİ ÖĞRETMENLER KUMBURGAZ ARTEMİS MARİN PRİNCESS OTELDE KAMPA GİRDİ

ŞİŞLİ'Lİ ÖĞRETMENLER KUMBURGAZ ARTEMİS MARİN PRİNCESS OTELDE KAMPA GİRDİ
ŞİŞLİ'Lİ ÖĞRETMENLER KUMBURGAZ ARTEMİS MARİN PRİNCESS OTELDE KAMPA GİRDİ

Şişlili Öğretmenler Kumburgaz’da  kampa girdi..

Şişli’de 70 okulda görev yapan okul müdürleri ve yardımcıları, Kumburgaz Artemis Marin Princess Otel’de hizmet içi eğitim programını gerçekleştirdi. Programa Bahçeşehir Üniversitesi Rektör Yardımcısı Hasan Şimşek ile İletişim Fakültesi Dekanı Haluk Gürgen’de katıldı.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, ilçe Milli Eğitm Müdürü Gürbüz Akbulut ileişbirliği yaparak okul yöneticilerini Kumburgaz Artemis Marin Princess Hotel’de kampa aldı. Okul Müdür ve yardımcılarına uzmanlar tarafından hizmet içi eğitim verildi.

ARTEMİS Marin Princess Otel’de gerçekleştirilen hizmet içi eğitim programına 150 eğitimci katıldı. Eğitim çalışmasının açılışında konuşan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül; “Bizim en büyük hedefimiz geleceğimiz,yarınlarımız olan çocuklarımız için yatırım yapmaktır. Eğitim,eğitim,eğitim diyoruz. Bu nedenle Başöğretmen  ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aydınlanma devrimlerinin ışığında çocuklarımızı eğiten değerli öğretmenlerimizi  bilgilerini daha da geliştirmeleri için,Milli Eğitim Müdürlüğü ileişbirliğinde bu programı gerçekleştirdik”dedi.  

Şişli İlçe Milli  Eğitim Müdürü Gürbüz Akbulut’ta konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada,yarıyıl tatilinde, ilçede görev yapan 70 okul müdürü ve yardımcılarıyla hem geçen eğitim dönemini degerlendirmek, hemde yeni dönem çalışmaları için fikir alışverişinde bulunmak üzere hizmet içi eğitim programını yaşama geçirdiklerini söyledi. Akbulut; “Burada sayıları 150’yi geçen değerli eğitimci ve yönetci arkadaşlarımız uzmanlardan ‘Değerler Eğitimi’ ve ‘Eğitimde Öngörüler’ konularında da bilgi alacaklar. Görüşlerini dile getirecekler.Bundan önce de Tuzla’da aynı şekilde 3 günlük bir kamp gerçekleştirdik” şeklinde konuştu.

“Gelecek nesiller sizlerin eseridir”

Kumburgaz Artemis Marin Princess Otel’de 15 günlük yaryıl tatili nedeniyle Şişli’de eğitim gören 5000 öğrencinin 3’er günlük periyodlarla “Liderlik Kampı”nda eğitim gördüklerini kaydeden Başkan Mustafa Sarıgül şunları söyledi:

“Şişli’de devlet okullarımızın eğitim kalitesi,İlçeMilli Eğitim Müdürümüz Gürbüz Akbulut ile ortak çalışmalarımızla övünerek söylüyorum ki özel okulları geçmiştir. Gerek değerli eğitimcilerimizin çabaları gerekse belediye olarak katkılarımızla Şişli okullarında geleceğin Türkiyesinin liderlerini yetiştiriyoruz. Bu ülkemiz için çok önemlidir. Değerli öğretmenlerimiz ulu önder Atatürk’ün dediği gibi gelecek nesiller sizlerin eseridir.  Eğitime ve öğretime her zaman birinci önceliği veren yerel yönetim anlayışımızda, öğretmen,öğrenci ve velilerimiz bir bütündür. Onların mutluluğu, başarısı hepimizi mutlu kılmaktadır.Ögretmenlerimiz gelecegimiz olan çocuklarımızın birer lider, Atatürk devrimlerinin yılmaz savunucusu ve bekçisi olarak yetiştirmektedirler. Bu hizmet içi eğitimlerde de eğitimcilerimiz yeni bilgilerle donanmaktadır”

Ögretmenler gün boyunca Bahçeşehir Üniversitesi Rektör Yardımcısı Hasan Şimşek ile İletişim Fakültesi Dekanı Haluk Gürgen’den‘Değerler Eğitimi’ ve ‘Eğitimde Öngörüler’ konularında eğitim aldı.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER