Ramazan Ayı Kumanya Paketleri 2016

Razaman Kolisi içindekiler ne olur Ramazan erzak paketi fiyatları ne kadar?

Ramazan Ayı Kumanya Paketleri 2016
Ramazan Ayı Kumanya Paketleri 2016


Razaman Kolisi içindekiler ne olur Ramazan erzak paketi fiyatları ne kadar? A101 BİM MİGROS CARREFOUR-SA KİPA Ramazan ayı yaklaştıkça vatandaşlar en ucuz Ramazan erzak kolisi veren marketleri araştırmaya başladı.

Bizde sizin için bir Ramazan ayı erzak paketlerinde neler olmalı, içindekiler neler bunları araştırarak sunduk. Ayrıca Ramazan kolisi veren a101 Bim Migros Carrefour-SA KİPA marketlerinin hazırladığı kolilerin fiyatlarını ve linklerini derlemeye çalıştık.
Ramazan ayı yaklaştıkça vatandaşlar en ucuz Ramazan erzak kolisi veren marketleri araştırmaya başladı. Bizde sizin için bir Ramazan ayı erzak paketlerinde neler olmalı, içindekiler neler bunları araştırarak sunduk.

CarrefourSA, Migros, Kipa, Makro, Real, Şok, A101, Bim, Çağrı, Ucz, Bizim, Metro, Hakmar, Onur, Happy Center, Macrocenter, Mopaş, Hatipoğlu, Uyum, Kim, Tespo, Sarıyer Market, Biçen Market, Üçler, Burda gibi yaygın firmaların Ramazan Kumanyalarını ve detaylarını, yayınlandıkça bu sayfadan takip edebilirsiniz.

Marketler tarafından ramazan ayına özel hazırlanan gıda paketleri, tüketicilerin ihtiyaçlarına göre farklı içerik ve fiyat seçenekleriyle satışa çıktı.

En ucuz Ramazan kolisi 29.90 TL  Ramazan kolilerinin bu yılki fiyatı, 29.90 lira ile 99,99 lira arasında değişmekte. Migros, farklı Ramazan kolisi seçeneğini tüketicilerinin beğenisine sundu. Bereket Paketini 13 ürünle 29.90 liradan satan Migros, 18 üründen oluşan ‘Ziyafet Paketini’ 34,90 liradan, 24 üründen oluşan "Lezzet Paketini" ise 49.90 liradan satıyor. CarrefourSA 4 farklı çeşitte hazırladığı ramazan kolilerini, 34.90 lira ile 98,90 lira arasında değişen fiyatlarla vatandaşlara sunuluyor. Metro Grosmarket, ramazana özel 5 farklı erzak kolisini 37.99 lira ile 99.99 lira arasında değişen fiyatlarla satışa çıkarırken Makro Market, ramazan ayına 2 farklı koliyle hazırlandı. "Eko Ramazan Paketi" 27.90 liradan satışa sunulurken, söz konusu pakette 8 ürün bulunmakta. CarrefourSA, Ramazan ayına özel hazırladığı 4 farklı Ramazan kolisini 34,90 TL ila 98,90 TL arasında değişen fiyatlarla satışa çıkarıyor.

Şirket açıklamasına göre, CarrefourSA her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan kolileriyle iftar ve sahur sofralarında yer alacak. CarrefourSA'da "Klasik Ramazan Kolisi", "Süper Ramazan Kolisi", "Mega Ramazan Kolisi" ve "Lüks Ramazan Kolisi" olmak üzere dört farklı çeşitten oluşan koliler, 34,90 TL ila 98,90 TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.
CarrefourSA ayrıca, bu yıl Ramazan ayında bir ilke imza atarak "Sihirli Torba" kampanyasını vatandaşlara sunuyor. CarrefourSA Kart ve CarrefourSA Venüs Kart ile yapılan 60 TL ve üzeri alışverişlerde müşterilere sihirli torba hediye ediliyor. 14 Haziran'dan itibaren CarrefourSA marketlerinden yapılacak alışverişlerde sihirli torbası ile alışverişe gelen müşterilere, birçok tanınmış markanın bazı seçili ürünlerinde yüzde 20 indirim olanağı sunulmakta. Değeri 34,90 TL olan "Klasik Ramazan Kolisi"nde 13 adet Carrefour markalı ürün yer alırken, 54,90 TL değerindeki "Süper Ramazan Kolisi" Yudum, Biryağ, Tukaş, Torku, Doğadan, Marmarabirlik, Nestle, Knorr, Bizim Mutfak, Tamek, Coca Cola, Çamlıca ve Didi markalı 22 ürün  içeriyor. "Mega Ramazan Kolisi" ise Yudum, Biryağ, Torku, Tukaş, Lipton, Nestle, Marmarabirlik, Kenton, Knorr, Tamek, Çamlıca ve Coca Cola markalı 25 adet ürünü içeriyor ve 65,90 TL'den satışa sunuluyor. 98,90 TL'lik "Lüks Ramazan Kolisi"nde de Yudum, Reis, Bizim Mutfak, Tamek, Jacobs, Kurukahveci Mehmet Efendi, Torku, Balküpü, Tat, Coca Cola, Akmina ve Lipton markalı 33 ürün yer alıyor. Ramazan kolileri için marketlerden ve "444 10 00" numaralı hattan sipariş verilebilirken, "www.carrefoursa.com" internet adresinden de satın alınabilinmekte.


METRO RAMAZAN KUMPANYA FİYATI İÇİN TIKLA


CARREFOUR RAMAZAN KUMPANYA FİYATI İÇİN TIKLA

MİGROS RAMAZAN KUMPANYA FİYATI İÇİN TIKLA

ÇAĞRI MARKET RAMAZAN KUMPANYA FİYATI İÇİN TIKLA

KİPA MARKET RAMAZAN KUMPANYA FİYATI İÇİN TIKLA

ŞOK MARKET RAMAZAN KUMPANYA FİYATI İÇİN TIKLA

A 101 MARKET RAMAZAN KUMPANYA FİYATI İÇİN TIKLA

KİPA MARKET RAMAZAN KUMPANYA FİYATI İÇİN TIKLA

MARKETLER İÇİN TIKLA

AVM, ALIŞ VERİŞ MERKEZLERİ İÇİN TIKLA

ATAŞEHİR KEN REHBERİ İÇİN TIKLA


 

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2016, 15:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109