“Partisine dönmesinden daha doğal bir şey olamaz”

Erdoğan, “Abdullah Bey'in, partisine dönmesinden daha doğal bir şey olamaz” dedi

“Partisine dönmesinden daha doğal bir şey olamaz”
Partisine dönmesinden daha doğal bir şey olamaz

Erdoğan, “Abdullah Bey'in, partisine dönmesinden daha doğal bir şey olamaz” dedi

12. Cumhurbaşkanı seçilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün, Çankaya Köşkü’nde verdiği veda resepsiyonunda önemli açıklamalarda bulundu.

"Abdullah Bey'in, partisine, partimize artık, bundan sonra, dönmesinden daha doğal, daha tabi hiçbir şey olamaz. Böyle bir adımı atması da doğaldır" diyen Başbakan Erdoğan, sözlerine şu şekilde devam etti;

"Allah nasip ederse ayın 27'sinde olağanüstü kongremizi yapacağız ve kongre ile birlikte bundan sonraki normal kongreye, büyük kongreye kadar partimizin yönetim değişikliği olmuyor. Sadece genel başkan. Zaten tek maddelik bir gündemle toplanacak. O da genel başkan seçimidir.

Siyaset biliyorsunuz, boşluk asla kabul etmez. İlk iş bu doğabilecek boşlukları ortadan kaldırmaktır. Atılacak adım zaten sadece buna yöneliktir. Bir de tabii partinin başında ayrı bir kişi, başbakanlıkta ayrı bir kişi bu, yanlış bir olaydır. Yanlış bir süreçtir. Onun için biraz da gelecek noktasında inanıyorum ki gelecek noktasında partide de taşlar yerine çok daha iyi oturacaktır"

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2014, 23:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109