MÜSİAD Vizyoner’17 Türkiye’nin Geleceğini Şekillendirecek

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) iki yılda bir düzenlediği MÜSIAD Vizyoner Sektörler Zirvesi, 11-12 Ekim 2017 tarihleri arasında İstanbul Wow Convention Center’da gerçekleştirilecek.

MÜSİAD Vizyoner’17 Türkiye’nin Geleceğini Şekillendirecek
 MÜSİAD Vizyoner’17 Türkiye’nin Geleceğini Şekillendirecek
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) iki yılda bir düzenlediği MÜSIAD Vizyoner Sektörler Zirvesi, 11-12 Ekim 2017 tarihleri arasında İstanbul Wow Convention Center’da gerçekleştirilecek. Dünyanın en hızlı gelişen ülkelerinden biri olan Türkiye için bir yol haritası niteliğinde olan Vizyoner’17 Sektörler Zirvesi’ne; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat ALBAYRAK, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim KALIN, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk BAYRAKTAR, MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman KAAN ile iş dünyasından önemli isimler katılacak.

İkincisinin gerçekleştirileceği MÜSİAD Vizyoner’17 Sektörler Zirvesi’nin ana temasını, gelecekte var olmanın en önemli unsuru olarak karşımıza çıkan ‘dönüşüm’ kavramı oluşturuyor. Sırasıyla, MÜSİAD Sektör Kurulları Komisyonu Başkanı ve Vizyoner’17 İcra Kurulu Başkanı Bayram Şenocak, MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan ve T.C. Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak açılış konuşmalarını yapacak. Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın’ın da bir konuşma yapacağı etkinlikte ‘Niçin Dönüşüm’, ‘Nasıl Dönüşüm’, ‘Ne’ye Dönüşüm’ ve ‘Türkiye’nin Dönüşümü’ ana başlıklarında görüşler sunulacak.

Türkiye İçin Çalışıyoruz
MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, Türkiye’nin atılım yapması ve daha iyi yarınlara sahip olması için, hem STK hem de iş adamları derneği olarak ellerini taşın altına koymaya her zaman hazır olduklarını belirterek, “Yurt içinde 86 irtibat nokta, yurt dışında 68 farklı ülkede toplamda 181 nokta ile Türkiye’mizin geleceğini hep birlikte inşa edeceğiz. Daha çok çalışacağız, daha çok üreteceğiz. ‘Dönüşen Dünyada Yeni Türkiye’ temasıyla gerçekleştireceğimiz Vizyoner’17 Sektörler Zirvesi, dönüşümün stratejisini inşa ettiğimiz uluslararası bir organizasyon olarak bu çabanın bir parçası” dedi.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109