Mossad'a ağır darbe!

Mossad'a ağır darbe!

Mossad'a ağır darbe!
Türk hackerların İsrail'e başlattığı "ayar verme" operasyonu aralıksız devam ediyor.

İsrail'in yardım gemilerine düzenlediği insanlık dışı kanlı operasyon üzerine harekete geçen hackerlar tepkilerini siber dünyada somutlaştırmaya karar verdi ve resmi, gayrıresmi sitelere karşı sanal saldırı başlattı. Böylece İsrail'in yanlızlaştırılması operasyonuna sanal alemden de Türk hackerlar yoluyla büyük bir destek geldi ve İsrail'in birçok sitesi erişilemez hale getirildi.

İsrail'e siber saldırı dünden beri devam ediyor!

İHH'Yİ HACKLEDİLER, CEVAP SERT OLDU!

Saldırının olduğu gece İHH'nin sitesinin hacklenmesinin ardından İsrail'e en sert sanal yanıt bugün verildi. Gelmiş geçmiş en geniş çaplı siber operasyonlardan bir olan bu eylemler İsrail'i tedirgin ediyor.

Şimdiye kadar İsrail Deniz Kuvvetleri
//www.navy.idf.il/ , İsrail Eğitimciler sitesi //shaananoar.shaanan.ac.il/ gibi önemli siteleri ele geçiren hackerlar bu sabah son voleyi vurdu.

BÜYÜK DARBE BU SABAH VURULDU!

Türk hackerların ortak kararla harekete ettiği benzersiz büyüklükteki operasyonun en büyük hedefi olan Mossad sitesi de //www.mossad.gov.il bu sabaha saldırılardan nasibini aldı. Bana gelen bilgilere göre henüz site ele geçirilememiş ama aşırı dozda Botne saldırısı ile site serverinde yavaşlama ve İp gönderememe oluşturulmuş, siteye erişim geçiçi olarak durdurulmuş durumda.

Ele geçirilen sitelerin bazılarına İsrail'i kınayan büyük görseller konurken, bazılarına da okuyucunun beklemediği yerlerde karşısına çıkacak şekilde "Murderer İsrael" gibi sözler eklendi.

İSRAİL HACKER KORKUSUYLA TÜRK IP'LERİNİ BLOKLADI

Saldırılar karşısında İsrail internet sitelerini Türkiye'ye kapatmaya başladı. Pek çok İsrail sitesine Tükiye'den giriş yapılamazken yurtdışından bu sitelere giriş ise serbest.

Görüştüğüm hackerlar bana çok ilginç bilgiler verdiler:

"Selin hanım, şöyle bir durum var Türk Hackerlar sisteme hiçbir suretle zarar vermemektedir. Bu eylemler sadece uyarı amaçlı siteye index atıp kamuoyuna duyrulması için. O yüzden siteler index'i kaldırdıklarında sistem olduğu gibi devam etmektedir. Mesela İsrail savunma gücüne ait olan İsrail ordusuna ait websitesi idf.il nin donanma kısmına ait olan kısmına Akıncıların indexini saat:22.16 itibari atmış bulunmaktayım.

SELİN KUNT

HABERTURK.COM

EKONOMİ SERVİSİ

[email protected]

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER