Meclis'te Hakan Şükür karnesi tartışması

Meclis'te Hakan Şükür tartışması AK Parti Milletvekili Hakan Şükür’ün futbol yorumculuğu yapması, partisi ile CHP’yi karşı karşıya getirdi. CHP'li İnce, 'takibe aldım' dedi.

Meclis'te Hakan Şükür karnesi tartışması

Meclis'te Hakan Şükür tartışması AK Parti Milletvekili Hakan Şükür’ün futbol yorumculuğu yapması, partisi ile CHP’yi karşı karşıya getirdi. CHP'li İnce, 'takibe aldım' dediği Şükür'ün Meclis karnesini açıkladı.

Meclis'te Hakan Şükür tartışması

Meclis Genel Kurulu’nda CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce ile AK Parti grup Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı arasında Hakan Şükür tartışması yaşandı.

Bahçekapılı'nın, Şükür'ün Genel Kurul'da bulunmamasına rağmen CHP'liler tarafından eleştirildiğini iddia etmesi tartışmaya neden oldu.


Şükür'ün rahatsız olduğu için evinde bulunduğunu ifade eden Bahçekapılı, 'Burada olduğu zaman yüreğiniz varsa aynı sözleri tekrar edersiniz ve cevabınızı alırsınız' dedi.

Bunun üzerine Muharrem İnce, 'Ben Hakan Şükür'ü bu kürsüde aylık takibe aldım. 4 komisyon toplantısının üçüne katılmamış. 35 açık oylama yapılmış 25'ine katılmamış. Bir defa yerinden konuşma yapmış" ifadelerini kullandı.

Hakan Şükür'ün bir televizyonda yorumculuk yapmasını eleştiren, kendisinin bir okulda ücretsiz ders vermek istediğini ama bu isteğinin Meclis Başkanlığı tarafından reddedildiğini hatırlatan İnce, "Hakan Şükür'e 200 bin TL'ye yorum yaptıracaksınız ama bana izin vermeyeceksiniz. Hangi vicdan bunu kabul eder" ifadelerini kullandı.       Kaynak: VATAN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER