Kuzuyayla da Mini Konser

Kuzuyayla da Mini Konser

Kuzuyayla da Mini Konser
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yaklaşık 1200 kişilik bir grupla Kartepe’ye bağlı Kuzuyayla’da yürüdü. Hemen her yürüyüşe katılan Körfezli İsmail Adanur, Kuzuyayla’da Başkan Karaosmanoğlu ile beraberindekilere flütüyle mini bir konser verdi. Kartepeli Fatma Bayar ise Başkan Karaosmanoğlu’na çileklerden yaptığı tespihi hediye etti.

HALKIN SAĞLIĞI HERŞEYDEN ÖNDE
Kocaeli’nde yürüyüş tutkunlarının, yürüyüş sporuna gönül verenlerin sayısı her geçen gün artıyor. Başkan Karaosmanoğlu’nun önderliğinde yaklaşık 6 yıl önce başlayan yürüyüşlere ilk günlerde onlarla ifade edilen sayıda insan katılırken, şimdi bu sayı binleri geçti. Kocaeli halkının sağlığını her şeyden önde tutan ve hizmet adımlarını buna göre atan Başkan Karaosmanoğlu, haftanın 3 günü Kocaeli’nin farklı ilçelerinde vatandaşlarla beraber yürüyor.

KUZUYAYLA’DA FLÜT NAĞMELERİ
Bu hafta sonunda da yürüyüşler Kartepe’ye bağlı Kuzuyayla ile Yuvacık Barajı havzasında yapıldı. Her iki yürüyüşe katılanların sayısı toplamda 2.000’i geçti. Kuzuyayla’nın eşsiz doğal atmosferinde gerçekleştirilen yürüyüşte renkli sahneler yaşandı. Yarımca Mimar Sinan Mahallesi’nden yürüyüşe katılan 62 yaşındaki İsmail Adanur, flütüyle çaldığı nağmelerle yürüyüşe katılanlara mini bir konser verdi.

BAŞKAN’A ÇİLEKTEN TESPİH
Kocaeli İl Emniyet Müdürü Yusuf Çalkavur’un Kuzuyayla’daki yürüyüşte yalnız bırakmadığı Başkan Karaosmanoğlu ile beraberindekiler, dağ çileği de topladı. Kartepe’ye bağlı Uzunçiftlik Atakent’te oturan Fatma Bayar ise Başkan Karaosmanoğlu’na çileklerden yaptığı bir tespihi hediye etti. Yuvacık Barajı havzasında yapılan yürüyüşte ise Büyükşehir’in yaz spor okullarında yüzme eğitimi alan öğrencilerle velileri de hazır bulundu.

EN ÇOK YÜRÜYENLERE PLAKET
Öte yandan Büyükşehir’in yürüyüşlere katılan vatandaşların sağlık durumlarını kontrol altında tutmak amacıyla 10 Eylül 2009 tarihinde başlattığı çip uygulamasından bu yana yürüyüşlere en çok katılan ve en çok kilometre kat eden üç kişiye, Başkan Karaosmanoğlu tarafından plaketleri verildi. Buna göre 540 kilometreyle Veli Engin en uzun kilometreyi yapan yürüyüş sever oldu. Onu 380 kilometreyle Mehmet Erdoğan ve 355 kilometreyle Mehmet Nalbant takip etti.

kocaelivizyon

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER