Karımın güzel bacaklarını çekmeyin'

Karımın güzel bacaklarını çekmeyin'

Karımın güzel bacaklarını çekmeyin'
Karımın güzel bacaklarını çekmeyin'
Yaptığı milyonluk bağışlarla adını duyuran Kulalı işadamı, 65 yaşındaki Hakkı Keleşoğlu, Kızılay'ın Manisa'daki bölge toplantısındaki sözleriyle herkesi şaşırttı.
Ekolay'da yer alan habere göre Gazetecilerin, eşi Hale (Şahin) Keleşoğlu'nun bacaklarının fotoğrafını çektiğini düşünen Keleşoğlu, "Eşim bana Celal Bayar Üniversitesi'nin düzenlediği bir törende gazeteciler tarafından kendisinin güzel bacaklarının çekildiğini söyledi. Bu törende de alttan değil üsten çeksinler diye bir söz itham etti" deyince salonda buz gibi bir hava esti.

Türk Kızılayı Manisa Şubesi'nce Saruhan Otel'de düzenlenen bölge toplantısına hayırsever işadamı Hakkı Keleşoğlu konuşma yaptı. Kızılay ilçe temsilcilerinin yer aldığı toplantıya rahatsızlığını gerekçe gösteren Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali katılmadı.

Toplantıda, Küçükali'nin yerine genel merkezden Teftiş Kurulu Başkanı Hasan Sivrikaya ve Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Fecri Alpraslan yer aldı.

Kızılay Manisa Şube Başkanı Cengiz Yurdabekçi, "Kızılay önemli hizmetler yürütüyor. Bu kurban bayramında da vekaletle kurban kesim kampanyamızı yapacağız. Bu kampanya ile yüz binlerce ihtiyaç sahibi aileye yardım ulaştırmayı hedefliyoruz. Bu yılki kampanyada Kızılay'a bağışlanacak olan her bir hissenin yarısı Pakistan'a gönderilecek" diye konuştu.

Bu sırada eşiyle yüksek sesle birşeyler konuştuğu duyulan hayırsever işadamı Hakkı Keleşoğlu, ani bir şekilde oturduğu protokol sırasında sözü aldı. Gazetecilerin geçen hafta nikah masasına oturduğu, kendisinden 30 yaş küçük eşi Hale Keleşoğlu'nun bacaklarını fotoğrafını çektiğini düşünen Keleşoğlu, "Eşim bana Celal Bayar Üniversitesi'nin düzenlediği bir törende, gazeteciler tarafından kendisinin güzel bacaklarının çekildiğini söyledi. Bu törende de alttan değil üsten çeksinler diye bir söz itham etti" dedi.

Hemen araya giren Türk Kızılayı Manisa Şube Başkanı Cengiz Yurdabekçi, "Bizim toplantılarımızda her zaman ciddiyet vardır. Bu ciddiyeti koruruz. Yengemiz de bacımız gibidir. Eğer öyle bir şey olursa zaten biz müdahale ederiz" diyerek durumu düzeltmeye çalıştı. Yurdabekçi, konuşmasına devam ederek, Keleşoğlu tarafından yapımı üstlenilen kan merkezi binasının Manisa ve ilçelerine de hizmet vereceğini anlattı. Keleşoğlu, "100 günde kaba inşaatı tamamlanan bu bina önemli eksikliği giderecek. Merkezin ismi de 'Türk Kızılayı Bekir-Sacide Keleşoğlu Kan Bağış Merkezi' olacak" diye konuştu.

Daha sonra kürsüye davet edilen hayırsever Hakkı Keleşoğlu ise Manisa- İzmir Karayolu kenarındaki 750 metrekarelik alan üzerinde yapımı devam eden Türk Kızılayı'nın yeni merkez binası altında kurulacak Kan Bağış Merkezi için 500 bin TL bağışlamaktan vazgeçtiğini, binanın tamamını yaptıracağını söyledi. Keleşoğlu, toplam 1.5 milyon TL'ye mal olacak kan bağış merkezinin tüm masraflarını karşılama sözü verirken, şöyle dedi:

"Annem Sacide ile bir gece önce oturduk, konuştuk. Bana bir sonraki gün programımı sordu. Ben de Kızılay toplantısına gideceğimi söyledim. 'Onlara 500 bin TL bağış yaptım 'dedim. Annem bana 'Niye tamamını sen yaptırmıyorsun' diye sordu. Ben de Manisa, çevre iller ve tüm ilçelerinin kan ihtiyacını karşılamak üzere yapılan binanın tamamını üstlendim. Her para hayıra nasip olmuyor. İnşallah bu servetin tamamı kefen param ve eşimin hakkı hariç hayra nasip olacak. Devlet ve milletten kazandığımız parayı iade ediyoruz. Bu dünya Sultan Süleyman'a kalmamış. Ne size kalır ne de bana. Zaten Sayın Başbakanımız, değerli ağabeyim Bülent Arınç ve hemşehrim Hüseyin Tanrıverdi (AK Parti Manisa Milletvekili) servetimi hayır işlerine harcamam konusunda bana tavsiyelerde bulundular.

BAŞDANIŞMAN İLAN ETTİ
Türk Kızılayı Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi Hasan Fecri Alparslan da Hakkı Keleşoğlu'na teşekkür ederek, "İnsanın sahip olduğu mal varlığını karşılığında hiçbir şey beklemeden toplumun menfaati için bağışlaması kolay değil. Bu bakımdan Sayın Keleşoğlu'na gönülden gönüle bir bağış yaptığı için teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Alparslan ayrıca, Türk Kızılayı Genel Başkanı Tekin Küçükali'nin başdanışmanı ilan ettiği Hakkı Keleşoğlu'na Türk Kızılayı'nın altın onur madalyasını verdi. Eşi Hale Keleşoğlu ve Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın ile birlikte madalyasını alan Keleşoğlu daha sonra salondan ayrıldı.
kaynak : haberokur.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109