Kadın doktorlara gizli kamera şoku!

Kadın doktorlara gizli kamera şoku!

Kadın doktorlara gizli kamera şoku!
Kadın doktorlara gizli kamera şoku!

ADÜ Tıp Fakültesi'nde bir işçi kadın doktor ve hemşirelerin soyunma odasına kamera yerleştirdiği iddiasıyla tutuklandı.

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesinde taşeron firmaya bağlı olarak çalışan bir temizlik görevlisi, cep telefonuyla hastane personelinin kullandığı soyunma kabinlerini görüntülediği iddiasıyla tutuklandı.

(ADÜ) Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesinin Kalp ve Damar Cerrahisinde görevli bir hemşire, “soyunma odasında üstünü değiştirirken bir temizlik görevlisi tarafından görüntülendiği ve görüntülerin, hastanedeki diğer çalışanlara gösterildiği” yönündeki söylentilerden haberdar olması üzerine, aynı serviste çalışan temizlik görevlisi S.A'dan şikayetçi oldu.

Şikayet üzerine polis ekipleri tarafından gözaltına alınan S.A'nın cep telefonunda yapılan incelemede, hemşireye ait gizlice kaydedilmiş görüntüler ile porno içerikli bazı videolar bulundu.

İLAÇ KUTUSUNDA GİZLİ KAMERA

S.A'nın, soyunma kabinine bir ilaç kutusu içerisinde koyduğu cep telefonuyla kabinde soyunan tüm hemşire ve kadın doktorların görüntülerini çektiği öne sürüldü.

Şikayetçi hemşireyle aynı serviste görev yapan diğer sağlık görevlilerinin Cumhuriyet Savcılığına hakkında suç duyurusunda bulunduğu S.A, çıkarıldığı mahkemece “izinsiz görüntü kaydetmek” ve “teşhir' suçlamasıyla tutuklandı.

GEREKEN TEDBİRLER ALINACAK

ADÜ Rektörü Prof. Dr. Şükrü Boylu, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, söz konusu şahsın taşeron firmada çalıştığını ve işine hemen son verildiğini belirterek, “Olaydan sonra büyük bir şok yaşadık. Hastanemizde çalışan tüm personelin durumunu bilmemiz mümkün olmuyor. Bütün eğitim camiasına geçmiş olsun. Böyle bir şeyin tekrarlanmaması için gereken tedbirleri alacağız” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109