KADIKÖY’DE UYUŞTURUCU ÇETELERİNE OPERASYON: 4 GÖZALTI

KADIKÖY’DE UYUŞTURUCU ÇETELERİNE OPERASYON: 4 GÖZALTI

KADIKÖY’DE UYUŞTURUCU ÇETELERİNE OPERASYON: 4 GÖZALTI
KADIKÖY’de uyuşturucu madde anlaşmazlığından dolayı çıkan silahlı kavgada bir kişinin yaralanmasıyla çalışma başlatan polis kavgaya karışan 4 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerle birlikte 4 tabanca, 45 gram kokain ve uyuşturucu paketlemede kullanılan malzemeler ele geçirildi.

Bostancı Mahallesi Cami Sokak üzerindeki İstasyon Çay Bahçesi’nde geçtiğimiz Pazar 21.00 sularında meydana gelen silahlı kavgada U.A. kalçasına isabet eden bir kurşunla yaralandı. Yaralı U.A. olay yerine gelen ambulansa konularak Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülerek tedaviye alındı.

Kavganın ardından soruşturma başlatan Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, olay yerini gören MOBESE kameralarını incelemeye aldı.

Kavgaya karışan kişilerden birinin A.E.(20) olduğu, bu kişinin uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak’ nedeniyle poliste kaydının olduğu belirlendi.
 
OPERASYONA BAŞLANDI

 A.E’nin Maltepe’de bir evde gizlendiğini öğrenen polis, dün akşam saatlerinde bu eve baskın düzenledi. Gözaltına alınan A.E’nin verdiği bilgiler doğrultusunda yine Maltepe’de 3 ayrı adrese baskın düzenlendi.

Kavgaya karıştığı öne sürülen M.E.(22), U.K.(21) ve B.T.(21) gözaltına alınırken gizlendikleri evde yapılan aramalarda 4 adet 7.65 milimetre kalibrelik tabanca ve bu tabancalara ait mermiler, 45 gram kokain, 2 gram esrar ile uyuşturucu paketlemede kullanılan malzemeler ele geçirildi.

Kriminal laboratuvarda yapılan incelemede tabancalardan birinin U.A.’nın yaralanması olayında kullanıldığı belirlendi. Şüpheliler polisteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye gönderildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109