Hükümet kurma görevi Davutoğlu'na verildi!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu seçim hükümetini kurmak için görevlendirdi.

Hükümet kurma görevi Davutoğlu'na verildi!
Hükümet kurma görevi Davutoğlu'na verildi!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu seçim hükümetini kurmak  için görevlendirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Başkanı ve Konya Milletvekili, Başbakan Davutoğlu'nu geçici Bakanlar Kurulu kurmak üzere başbakan olarak atadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Başbakan Davutoğlu’nu kabulü sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu geçici Bakanlar Kurulunu kurmak üzere başbakan olarak atadı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meclis Başkanı İsmet Yılmaz ile görüştükten sonra 7 Haziran'da yapılan genel seçimlerin tekrarlanması için startı vermişti.

HÜKÜMET KURMAK İÇİN 5 GÜNLÜK SÜRE BAŞLADI


7 Haziran'da yapılan 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin yenilenmesine ilişkin kararın Resmi Gazete'de yayımlanasının ardından geçici seçim hükümetinin kurulması için verilen 5 günlük süre başladı.
5 günlük sürenin başlamasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu kabul etti.



Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2015, 13:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER