Emniyet Müdürü Katili, Dolandırılınca çıldırmış

Antalya'da, kendisini ikna etmeye çalışan emniyet müdürünü vurarak şehit eden zanlının, Rus hayat kadını bulması konusunda anlaştığı aracılara 10 bin lira kaptırdığı, bu nedenle önüne gelenle tartıştığı ortaya çıktı

Emniyet Müdürü Katili, Dolandırılınca çıldırmış

Antalya'da kendisini ikna etmeye çalışan Konyaaltı Emniyet Müdürü Uğur Gökcan'ı vurarak şehit eden Celal Gökçe'nin, kadın satıcılarına 10 bin TL para kaptırdığı bu nedenle önüne gelenle kavga ettiği belirtildi. Emniyet Müdürü Gökcan'ın şehit olduğu akaryakıt istasyonundaki olayın detaylarına SABAH ulaştı. Buna göre; Karayolları'ndan emekli ve bekar olan 50 yaşındaki Celal Gökçe, geçen hafta bazı aracılarla kendisine Rus bir hayat arkadaşı bulmaları konusunda anlaştı. Salı gecesi aracılarla buluşan Gökçe, onlara 10 bin TL para verdi. Aracılar, 'yarın sabah buluşur, sana pasaportuyla birlikte kadını getiririz' dedikten sonra ortadan kayboldu. Ertesi sabah aracıları arayan Gökçe, telefonlarının kapalı olduğunu görünce dolandırıldığını anladı. Bulundurma ruhsatlı Browning marka tabancasını alarak evden çıkan şüpheli karşılaştığı bir polis ekibine, "Kadın satıcılarına 10 bin lira kaptırdım. Adamları bulun, paramı alın" dedi. Ekipler tarafından karakola yönlendirilen Gökçe evine döndü.

'POLİS DİYE ÜZÜLDÜM'
Çekmecedeki 110 TL'yi alıp evden çıkan Gökçe ilk olarak, evinin karşısında inşaat yapan müteahhit Gürbüz Ekşioğlu ile tartışıp silah çekti. Otomobiline binen Gökçe, 100 TL'ye benzin aldı. O yakıt da bitince Gökçe bu kez, olayın gerçekleştiği istasyona geldi. Cebindeki son 10 TL ile benzin almak isterken görevlilerle tartışan Gökçe yine silahına sarıldı. Sonra da kendisini ikna etmeye çalışan müdür Gökcan'ı şehit etti. Polisteki sorgusunda susma hakkını kullanan Gökçe'nin, polislere, "Benim ağabeyim de polis. Ancak yıllar önce emekli oldu, geçen de vefat etti" dediği belirtildi. Dün sabah adliyeye sevk edilen Gökçe, gazetecilerin "Pişman mısınız?" sorusuna, "Polis olduğu için pişmanım" yanıtını verdi. Savcılıkta da susma hakkını kullandıktan sonra sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.

'KAHRAMAN'IN VEDASI...
Şehit Emniyet Müdürü Uğur Gökcan için Antalya İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde tören düzenlendi. Şehit müdürün polis memuru eşi Gülhan Gökcan (41) mesai arkadaşlarının yardımıyla ayakta durabildi. Oğlu Gökalp (8) ile kızı Gizem'in (14), "Babacığım bizi bırakıp gitme ne olur" çığlıkları yürekleri dağladı. Törene Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da çelenk gönderdi. Oğlu Gökalp Gökcan, törende İstiklal Marşı'nı yüksek sesle okudu ve uzun süre gözyaşı döktü. Gökcan'ın cenazesi törenden sonra memleketi Kütahya'ya gönderildi. Antalya'dan önce 3 yıl Siirt'te ve 4 yıl da Mardin'de Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde görev yapan Gökcan'ın onlarca çatışmaya girdiği, pek çok kez ölümle burun buruana geldiği için arkadaşları tarafından 'Kahraman' lakabı takıldığı öğrenildi.
internetsonhaber.com

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2012, 10:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER