DMD hastalarına destek

Başkan Erdoğan, DMD hastası Çağlar Özyiğit'le bir araya geldiği videoyu paylaştı. 'DMD hastalığıyla mücadele eden kardeşlerimizin yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum' dedi.

 DMD hastalarına destek

Başkan Erdoğan, DMD hastası Çağlar Özyiğit'le bir araya geldiği videoyu paylaştı. 'DMD hastalığıyla mücadele eden kardeşlerimizin yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum' dedi. 

Başkan Erdoğan, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı ve DMD hastası Özyiğit'le bir araya geldiği anları gösteren video paylaşımında, “DMD'li hastalara, Çağlar kardeşlerinden özellikle selamlar, sevgiler. Şifa Allah'tan, bizden de dua. Elimizden geleni yapacağız. Daha güzel günleri Rabbimden niyaz edeceğiz. Şimdiden de Ramazan Bayramı'nızı tebrik ediyorum. Çağlar senin adına da” dedi. 

ERDOĞAN'A TEŞEKKÜR ETTİ 

Erdoğan  paylaşımında ayrıca, “Çağlar kardeşimizle bir araya geldik, hasbihal ettik. Elbette bizler elimizden geleni yapacağız, tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz, şifayı da Rabbimizden niyaz edeceğiz. Bu vesileyle DMD hastalığıyla mücadele eden kardeşlerimizin yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum” ifadelerini kullandı. Özyiğit de Erdoğan'a teşekkürlerini ileterek, “Allah razı olsun. Allah'ım sizi korusun” diye konuştu. 

3 FUTBOL TAKIMINA TEBRİK  

Öte yandan Başkan Erdoğan, Süper Lig'e çıkmaya hak kazanan Gençlerbirliği, Denizlispor ve Gazişehir Gaziantep'i tebrik etti. Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Zorlu bir sezonun ardından Süper Lig'e çıkmaya hak kazanan Gençlerbirliği, Denizlispor ve Gazişehir Gaziantep kulüplerimizi tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan gelecek sezon Süper Lig'de ve diğer liglerde mücadele edecek tüm takımlara da başarılar diledi. 

DMD HASTALIĞI NEDİR

DMD (Duchenne Muskular Distrofi), genetik bir kas zayıflığı hastalığıdır. Daha çok vücuttaki iradeye bağlı olarak çalışan kasları etkiliyor. DMD, kas zayıflığı hastalıklarının en sık görülenidir. Yaklaşık her 3 bin erkek çocuktan birinde bu hastalık görülüyor. 


MİMAR SİNAN'DA CUMA NAMAZI 

Erdoğan, dün öğlen vakti Kısıklı'daki konutundan Ataşehir'deki Mimar Sinan Camii'ne geçti. Cuma namazını burada kılan Başkan Erdoğan, daha sonra Karacaahmet Mezarlığı'na giderek annesi Tenzile ve babası Ahmet Erdoğan'ın mezarlarını ziyaret etti. Erdoğan cami çıkışında sevgi gösterisinde bulunan vatandaşları selamladı.

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2022, 15:20

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER