Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'dan bayram mesajı

Kurban Bayramı nedeniyle mesaj yayımlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Söz verdiğimiz refah ve huzur düzeyine ulaşacağız.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'dan bayram mesajı
 Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'dan bayram mesajı

Kurban Bayramı nedeniyle mesaj yayımlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Söz verdiğimiz refah ve huzur düzeyine ulaşacağız.

Yeter ki bir olalım, iri olalım, diri olalım, kardeş olalım hep birlikte Türkiye olalım" ifadelerini kullandı. Sürücülere de uyarıda bulunan Cumhurbaşkanı, "Yollarda kurallara dikkat edin" çağrısı yaptı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Mesajında 'birlik' vurgusu yapan Cumhurbaşkanı, "Birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk, dayanışma duygularının en üst düzeyde idrak edildiği bayram günlerini, hep birlikte, manasına uygun şekilde yaşayacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Kurban Bayramının 26 Ağustos ve 30 Ağustos'un hemen sonrasına geldiğini hatırlatan Erdoğan şu mesajı verdi:

"26 Ağustos 1071’de, Malazgirt Zaferiyle Anadolu’yu bizlere ebedi yurdumuz olarak kazandıran Sultan Alparslan’ı ve askerlerini saygıyla yad ediyoruz.
30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da kazandığımız zafer, Kurtuluş Savaşımızın başarıyla sonuçlandığının müjdecisi olmuştur.
15 Temmuz 2016’yı da, milletimizin zaferler silsilesinin bir halkası olarak görüyoruz.
Bu toprakların vatanımız olarak kalması, ezanların susmaması, bayrakların inmemesi için canlarını feda eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlık ve afiyet diliyoruz."
Yeter ki bir olalım, iri olalım, diri olalım, kardeş olalım, hep birlikte Türkiye olalım!

"Tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet" yolunda verilen mücadeleye değinen Cumhurbaşkanı, "Ecdadımızdan devraldığımız emanete ve çocuklarımıza devredeceğimiz mirasa sahip çıkıyoruz" diye konuştu.

Milletin terör örgütlerine ve karanlık odaklara asla boyun eğmeyeceğini kaydeden Cumhurbaşkanı, şu düşüncelerini dile getirdi:

"Bizler, demokrasimizle, ekonomimizle, dış politikamızla, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarana kadar yolumuza kararlılıkla devam edeceğiz.
2023 hedeflerimiz doğrultusunda, ülkemizi dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri haline getirecek; milletimizi, söz verdiğimiz refah ve huzur düzeyine ulaştıracağız.
Yeter ki bir olalım, iri olalım, diri olalım, kardeş olalım, hep birlikte Türkiye olalım!"

Arakan'daki Budist katliamlarını hatırlatan Erdoğan, "Arakan başta olmak üzere, dünyanın neresinde olursa olsun zulüm gören tüm Müslümanlar, tüm mazlumlar için, şu mübarek günlerde dualarımızı eksik etmeyelim" ifadelerini kullandı.

Sürücülere uyarı
Erdoğan, bayram boyunca araçlarıyla yola çıkacak sürücülere de dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu. Cumhurbaşkanı, "Unutmayalım ki yolda kaybedilen vaktin telafisi mümkündür; ama, yitip giden canların, çekilen acıların telafisi kesinlikle yoktur" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2017, 18:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER