Çağrı Hipermarket, İTO vergi rekortmenleri listesinde

Çağrı Hipermarket, İTO vergi rekortmenleri listesinde

Çağrı Hipermarket, İTO vergi rekortmenleri listesinde

Sınırsız Alışveriş Mutluluğu sloganıyla yola çıkan Çağrı Hipermarket, İstanbul Ticaret Odası'nın (İTO) Başarılı Vergi Mükellefleri ve İhracatçıları Ödülleri'nden Özel KOBİ Ödülü'ne layık görüldü.

Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetine önem veren ve müşteri odaklı çalışan Çağrı Hipermarket, yaptığı başarılı çalışmalar ile KOBİ değerini yükselterek vergi sıralamasında İTO Özel KOBİ ödülüne layık görüldü. Plaketi Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan'ın elinden alan Çağrı Hipermarket Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kara, “Her zaman organize yerel perakendenin müşteri odaklı çalışan öncülerinden olmaya çalışarak, ülkemize yararlı olmayı hedefledik. Bu ödül ile bu yolda emin adımlarla ilerlediğimizi düşünüyorum.” dedi.

Ödül töreninde İhracat Altın Plaket Ödülü’nü Türk Hava Yolları alırken, Kurumlar Vergisi Altın Plaket Ödülü’nü de Türkiye İş Bankası aldı.

'Her semte bir Çağrı'

1980'lerde İstanbul Üsküdar Ünalan Mahallesi'nde 150 metrekarelik mağazasıyla perakendecilik sektörüne giriş yapan Çağrı Hipermarket, bu ilk mağazasını takiben Kadıköy Yenisahra'da 2. mağazasını ve Kadıköy Küçükbakkalköy'de de 3. mağazasını açtı. 1990'larda perakendecilik anlayışının hızla gelişmesi üzerine bu değişime ayak uydurup perakendecilik sektöründe hizmete başlayan Çağrı Hipermarket, küçük ölçekteki mağazalarını kapatıp büyük mağazalarını açmaya başladı. Çağrı Hipermarket'in Bulgurlu, Fıstıkağacı, Çamlıca, Bostancı, Atakent, İçerenköy, Küçükyalı, Şirinevler, Selamiali, Namık Kemal, Kozyatağı, Zeytinburnu, Gaziosmanpaşa, Çekmeköy, Mahmutbey ve Fikirtepe de şubeleri bulunuyor.

‘Her semte bir Çağrı’ sloganıyla yola çıkan Çağrı Hipermarket, kısa zamanda şube sayısını artırırak daha çok müşteriye ulaşıp kaliteli hizmet sunmak için çalışmalarını sürdürüyor.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109